Disboxid biedt effectieve vloerbescherming in parkeergarages

Caparol heeft voor ieder type parkeergarage een totaalconcept in huis.

Succesvol vastgoedonderhoud is een combinatie van productkwaliteit, kennis, vakmanschap en ervaring. Caparol koppelt praktisch inzicht en deskundig advies aan onovertroffen producten.

Met als resultaat: verfvertrouwen. Daarmee durft u iedere uitdaging aan. Bijvoorbeeld als het gaat om de vloer van een parkeergarage.
Voordelen

Caparol heeft voor ieder type parkeergarage een totaalconcept in huis. Als het gaat om de vloer, verzekert u zich met Disboxid van een kwaliteitssysteem met een effectieve bescherming én interessante, economische voordelen.

Advies

De vloer van een parkeergarage heeft het zwaar te verduren. Niet alleen door de mechanische belasting van duizenden autobanden, maar ook door de inwerking van motorolie, brandstof, water en strooizout. Afhankelijk van diverse economische aspecten, de gebruiksfrequentie en de toestand van de ondergrond adviseert Caparol u het coatingsysteem dat perfect past bij uw situatie.

Duurzaam

Disboxid Parkhaus-System OS 8 is een vloercoatingsysteem voor alle overdekte berijdbare vloeroppervlakken. Een bijzondere uitvoering van dit product is Disboxid Parkhaus-System OS 8 E.MI. Dit systeem is vooral geschikt voor vochtgevoelige ondergronden. Dit bijzondere product is in verschillende opzichten duurzaam: het heeft een minimale emissie en wordt door onafhankelijke keuringsinstanties als TÜV getest op schadelijke stoffen.

Rendement

U kunt bij beide systemen kiezen voor diverse kleuren. Met Disboxid kiest u voor een vloercoatingsysteem met een gunstige verhouding tussen kosten en opbrengsten. Zo levert Caparol een belangrijke bijdrage aan het rendement van uw parkeergarage.

 
Caparol heeft ook een kwaliteitssysteem voor de wanden en plafonds van uw parkeergarage.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie