Nieuwe duurzame Alegra 12 dakpan past op elk dak

Wienerberger breidt het assortiment uit met de Koramic Alegra 12.

Deze nieuwe vlakke dakpan met overdekkende wel is eenvoudig te verwerken en past dankzij het handige formaat op ieder dak. De variabele zijsluiting zorgt ervoor dat de dakpan modulair indekbaar is op elke beukmaat.

Door de variabele kopsluiting komt de dakdekker ook in de lengte van het dak altijd uit op hele dakpannen.

 
De Koramic Alegra 12 blinkt uit door een fraaie afwerking en een groot verwerkingsgemak. De pan is 270 mm breed en 433 mm lang, waardoor er 12,5 tot 14 dakpannen in een vierkante meter gaan. Dankzij de 30 mm variabele verwerking in de lengte en 8 mm variabele verwerking in de breedte past de dakpan altijd. Dat maakt deze nieuwe Koramic pan ook zeer geschikt voor renovatiewerkzaamheden.

 
Wienerberger levert de Alegra 12 in de 6 kleuren natuurrood, rood engobe, leikleur mat engobe, zwart edel-engobe, vulkaanzwart edel-engobe en zwart verglaasd.

Fraaie afwerking

De Alegra 12 is maatvast en van hoge Wienerberger kwaliteit. De vlakke pan is mooi geproportioneerd en heeft een overdekkende wel. De dakpan is voorzien van een Stormfix-bevestiging en slimme inkepingen, waardoor panhaken een betere grip hebben. Een compleet assortiment keramische hulpstukken zorgt ervoor dat dakdekkers het dak goed kunnen afwerken. Wienerberger geeft standaard 30 jaar garantie op breuksterkte, waterdichtheid en vorstbestandheid.

DUBOkeur

Wienerberger heeft voor de Koramic Alegra 12 het DUBOkeur certificaat voor duurzaamheid in de toepassing gekregen. Dit certificaat wordt verleend door het Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie (NIBE) en is voor gebruikers de garantie dat het een duurzaam product betreft.

 
Meer over Koramic keramische dakpannen

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie