Lamellenwanden Interland Techniek zorgen voor ‘esthetische’ ventilatie

Voor iedere toepassing een geschikte wand.

Op zoek naar een esthetisch fraaie wandafwerking, waarbij ook rekening gehouden wordt met ventilatieopeningen? Dan zijn de lamellenwanden van Interland Techniek de ideale oplossing.

 
Interland Techniek lamellenwanden worden ondermeer toegepast als bekleding of ventilatieopening voor gevels, parkeergarages, dakopbouwen en afscherming van technische ruimten. De lamellenwanden vormen een esthetische roostergevel zonder omranding of zichtbare tussenstijlen. De montage van de lamellenwand kan zowel op een bestaande als door Interland Techniek geplaatste draagconstructie worden gerealiseerd met als resultaat een bouwkundig fraai lijnenspel zonder verticale onderbrekingen.

 
De lamellenwandsystemen bestaan uit aluminium draagprofielen met aluminium lameldragers, waar aluminium lamellen (schoepen) ingeklikt worden. In samenspraak met onze afdeling buitenluchtroosters worden, met behulp van de meest geavanceerde techniek, lamellenwandsystemen ontworpen en gedetailleerd.

Uitvoerbaar concept

Per project vertaalt Interland Techniek uw eisen en ideeën naar een uitvoerbaar concept. De maximale lengte van de lamellen bedraagt 6 meter. Projectmatig wordt bij een gevellengte langer dan 6 meter een opdeling gemaakt, waarbij een smalle dilatatienaad ontstaat die groot genoeg is om uitzetting van de profielen op te vangen.

 
Met een keuze uit 23 verschillende standaard lamelvormen te combineren met 7 typen draagconstructies, is voor iedere toepassing een geschikte wand te realiseren. De lamellenwanden kunnen worden uitgerust met deurconstructies, dorpels, omrandingen en vogel- of muggengaas.

 
Interland Techniek kan u de volledige zorg van het toepassen van een lamellenwandsysteem uit handen nemen, door ook de montage te verzorgen.

De voordelen nog even op een rij
  • esthetische en/of functionele integratie;
  • eenvoudig te monteren;
  • geen zichtbare tussenstijlen en omrandingen;
  • ononderbroken systeem incl. deuren;
  • variatie aan schoepafstanden.

 
Meer technische info

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie