Heating Group levert complete lijn kanaalluchtverhitters

Heating Group International zet eigen productie op van verwarmingsproducten.

Heating Group International b.v., leidend aanbieder op het gebied van industriƫle elektrische verwarmingssystemen, heeft de afgelopen jaren actief een eigen productie opgezet van verwarmingsproducten.

 
Inmiddels levert Heating Group International al jaren succesvol ribbenbuiskachels uit eigen productie. Sinds 2010 produceert Heating Group International ook regelpanelen voor verwarmingssystemen. Daarnaast produceert Heating Group thermostaten, alarmkastjes, en RVS ladderbanen.

 
Complete lijn

Begin 2014 is Heating Group begonnen met het zelf produceren van kanaalluchtverhitters voor toepassing in de industrie, in de scheepsbouw, voor offshore gebruik en in passiefhuizen. Nu introduceert Heating Group International ook een complete lijn standaard kanaalluchtverhitters voor toepassing in de utiliteit, scheepsbouw en in de airconditioning markt en luchtbehandelingsmarkt.

 
De kanaalluchtverhitters van Heating Group zijn grotendeels uit voorraad leverbaar en verkrijgbaar in een zeer grote range van vermogens en diameters, zowel in enkelfase als in driefase uitvoering. De bediening kan naar wens in of op het aansluithuis geplaatst worden. De IP waarde loopt van IP22 tot IP65.

 
Heating Group International b.v. bestaat uit de business units Heating Group International, Buveco Instruments en Jirlumar.

 
Meer informatie en contact

Meer informatie over deze heaters vindt u op de website van de business unit Heating Group International, via www.heatinggroup.eu onder het kopje ruimteverwarming. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen via hgi@heatinggroup.eu of (024) 343 42 22.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie