DucoBox Silent is de stilste afvoerbox van Europa

DucoBox Silent doet fluisterstil haar werk dankzij de dubbele wand.

De DucoBox Silent is de stilste afvoerbox stilste van Europa! Dankzij de dubbele wand, in combinatie met een akoestische bodemplaat, werkt de afvoerbox fluisterstil.

Het akoestische Silent-pakket zorgt voor een extra akoestische demping tot 3dB.

Kenmerken

Deze standaardversie van de afvoerbox met standaard akoestische demping, regelt de afvoer van vervuilde en/of vochtige lucht via de designgevoelige CO2- en vochtsensoren in de desbetreffende ruimtes. Meting direct bij de bron dus!

 
Alle communicatie tussen de sensoren en de DucoBox Silent verloopt volledig draadloos. Het netwerk kan snel & eenvoudig opgebouwd worden dankzij het eigen ontwikkeld communicatieprotocol.

Extra demping

Duco hield bij de ontwikkeling van de afzuigventilator sterk rekening met de akoestische prestaties. Met enige trots kunnen we stellen dat de DucoBox Silent, met een minimaal geluidsvermogen van 57,5 dB(A) bij aanzuig en 46,5 dB(A) bij afstraling van de kast, de stilste van Europa is en fluisterstil haar werk doet dankzij de dubbele wand, in combinatie met een akoestische bodemplaat.

 
Bovendien levert het Silent-pakket een extra akoestische demping op tot 3 dB! De nieuwe DucoBox beschikt standaard over 7 aansluitingen (doorsnede 125 mm).

« Nieuws overzicht