RHEINZINK gaat de strijd aan met verstopte goten

RHEINZINK biedt verschillende oplossingen om dit te voorkomen.

De herfst is hét seizoen waarin er weer problemen met verstopte goten en HWA-buizen ontstaan.

Gootbladvanger

De RHEINZINK gootbladvanger is een strekzink profiel dat eenvoudig in de goot wordt geplaatst. Omdat de twee meter lange bladvanger van RHEINZINK strekzink is gemaakt, is deze net zo duurzaam als de RHEINZINK goot. Er zijn voor de standaard bak- en mastgoot prefab gootbladvangers verkrijgbaar. Voor maatgoten wordt de gootbladvanger op maat gemaakt.

Boldraadrooster

Het boldraadrooster zorgt dat grove vervuiling van de goot niet in de HWA-buis terecht komt. Het boldraadrooster wordt in de uitloop van een goot of vergaarbak geklemd en zijn gegalvaniseerd of in RVS leverbaar in verschillende diameters.

Regentonklep

De regentonklep wordt in de HWA-buis geplaatst en kan in geopende toestand een regenton vullen. In gesloten toestand stroomt het water door. Door het geïntegreerde RVS rooster dient de regentonklep ook als bladafscheider.

Bladafscheider

De bladafscheider wordt in de HWA-buis geplaatst en voorkomt zo verstopping van het riool. Het RVS rooster is uitneembaar. De verlengde mof en verjonging van de onderzijde maakt het achteraf plaatsen van de bladafscheider eenvoudig. De bladafscheider is voor zowel een ronde als vierkante buis in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Montage schuifstuk

Het RHEINZINK montage schuifstuk is een naadloos gelast stuk buis met een lange mof en een aan de buis bevestigde kraag. Het montage schuifstuk vormt de verbinding tussen HWA-buis en de rioolaansluiting. Door het montage schuifstuk omhoog te schuiven kunnen bladresten die zijn achtergebleven in de buis eenvoudig verwijderd worden.

 
Bekijk de productpresentatie hemelwaterafvoerpakket.

 

« Nieuws overzicht