JASNO toont nieuwe 180 graden shutters op de Woonbeurs

Vouwrailsysteem shutters compleet vernieuwd!

JASNO introduceert een compleet vernieuwd vouwrailsysteem voor shutters. Nieuw in de collectie zijn de 180 graden shutters: panelen die nu 180 graden omgeklapt kunnen worden. Dit was voorheen nog niet mogelijk.

Meer mogelijk

Door de nieuwe optie van 180 graden shutters op vouwrail is er nu veel meer mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan openslaande deuren met shutters op een vouwrail. De shutters kunnen nu helemaal op de muur weggeklapt worden in plaats van dat ze in de deuropening naar de zijkant gevouwen worden. Met deze optie voldoen we aan de vraag van consumenten om bij op de dag montage de panelen opzij te kunnen klappen.

90 graden versie

JASNO introduceert een compleet vernieuwd vouwrailsysteem. Ook bij de 90 graden vouwrailshutters (standaard) zijn daardoor verbeteringen doorgevoerd. Naast de vouwrailsystemen zijn ook de schuifrailsystemen vernieuwd. Al deze vernieuwingen zorgen voor eenvoudiger montage en voor een mooier resultaat bij de klant.

JASNO Folds

Op de Woonbeurs presenteert JASNO ook een nieuw product: de JASNO Folds.
Samen met studio Daphna Laurens heeft het bedrijf van een bestaand product een vernieuwende variant gemaakt. Uniek aan de vouwgordijnen is het materiaal, namelijk geweven papier in combinatie met opvallende houten latten. Het simpele, strakke, maar eigentijdse ontwerp is helemaal passend bij de JASNO stijl.

De collectie

De collectie bestaat uit een select aantal kleuren voor de stoffen en houten latten. De consument kan zelf een combinatie maken die past in zijn of haar eigen woonstijl. Het geweven papier geeft de vouwgordijnen een duurzame look en is zowel in lichtdoorschijnend als in dim-out variant leverbaar.

 
U kunt onze nieuwe vouwgordijnen bekijken en kennismaken met de ontwerpers van studio Daphna Laurens. We zien u graag op de Woonbeurs!

 
Bezoek de stand van JASNO (11-174) van 30 sept. t/m 5 okt. a.s. op de woonbeurs in de RAI, Amsterdam.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie