Intergas heeft nieuwe generatie HR-combiketels voor nu en in de toekomst

Intergas Verwarming is al jaren de toonaangevende fabrikant op het gebied van HR-combiketels.

Vernieuwende technologieën worden vertaald in hoogwaardige producten. De Intergas Kombi Kompakt HRE-ketels zijn moderne, compacte designtoestellen met de baanbrekende technologie die 'dubbel HR' wordt genoemd.

Dankzij deze technologie wordt hoog rendement op tapwater met hoog rendement op verwarming gecombineerd.

Zelflerend

De Intergas Kombi Kompakt HRE is voorzien van een traploos modulerende regeling, die ervoor zorgt dat het vermogen van de ketel automatisch wordt aangepast aan de warmtebehoefte. Bovendien is het toestel voorzien van een zelflerende ECO comfortschakelaar die de warmhoudfunctie van de warmwatervoorziening automatisch in- of uitschakelt.

Handig als u 's nachts of bij langdurige afwezigheid geen warmwater nodig heeft. De Intergas Kombi Kompakt HRE werkt zowel opeen aan/uit thermostaat als op een thermostaat op basis van open-therm protocol.

Eenvoudig onderhoud

Alle onderdelen van de Intergas Kombi Kompakt HRE zijn eenvoudig te bereiken. Bovendien is de mantel van de voorzijde te demonteren, zodat het toestel probleemloos ineen keukenkastje kan worden geplaatst. Het onderhoud aaneen HR-ketel was nog nooit zo eenvoudig.

In alle opzichten verantwoord

Door het jaartaprendement tot maar liefst 95,8% wordt het eenvoudiger om te voldoen aan de strenge EPN- ( nieuwbouw) of EPBD-eisen (bestaande bouw). Bovendien voldoen alle Intergas Kombi Kompakt HRE-ketels aan de hoogste gaskeurclassificatie voor verwarming (HR 107), warmwater (HRww) en het gaskeurmilieulabel ‘Schonere verbranding’.

 
Intergas onderstreept deze betrouwbaarheid met een garantie van maar liefst 15 jaar op dit cruciale onderdeel. Door de gescheiden koperen circuits voor cv- en warmwater is de Intergas Kombi Kompakt de enige HR-ketel zonder driewegklep. Hiermee is een grote bron van storingen verdwenen.

Ruim 10 jaar beproefde techniek

Een HRE-ketel moet naadloos aansluiten op de warmtebehoefte van uw woning en de beschikbare ruimte. En niet te vergeten: uw wensen met betrekking tot warmwatercomfort. Zelfs de kleinste uitvoering (HRE 24/18) kan eenvoudig een gemiddelde woning verwarmen en levert ruime hoeveelheden warmwater.

Adviestest

Weten welke HRE-ketel het best past bij uw woning en wensen? Kijk op de website en doe de Intergas adviestest.

 

« Nieuws overzicht