EeStairs zwevende trap geeft ruimte bijzondere uitstraling

EeStairs® makes things into things of beauty.

EeStairs zoekt naar het ontwerp dat zowel past in de omgeving als bij het imago en de wensen van de opdrachtgever. Een zwevende trap heeft een zekere luchtigheid, openheid en speelsheid.

Een trap die welkom heet in alle opzichten. Niet alle ‘zwevende’ trappen zweven echt, sommige worden ondersteund door een centrale boom, maar geven toch diezelfde luchtigheid.

Maatwerk

EeStairs voert zwevende trappen uit in meerdere materialen, met treden van bijvoorbeeld hout, natuursteen of zelfs glas. De zwevende treden maken we vast in of aan de muur of aan een trapboom, op zodanige wijze dat stabiliteit optimaal gewaarborgd is. Ook de zwevende trappen zijn allen maatwerk en kunnen naar eigen ontwerp worden uitgevoerd.

 
De meeste EeStairs zwevende trappen worden uitgevoerd als steektrappen en kwartstrappen. De zwevende treden zijn echter ook toe te passen in spiltrappen en wenteltrappen. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.

Blikvanger

EeStairs zwevende trappen zijn erg in trek. Niet zo vreemd. Ze zijn subtiel en elegant. De treden bevinden zich aan de ene kant in een wand of aan de trapboom. Aan de andere zijde zijn ze vrij en zweven ze in de ruimte. Zwevende trappen hebben iets speciaals en kunnen al dan niet in combinatie met een balustrade worden uitgevoerd. Vooral in een woning komt een zwevende trap prachtig tot zijn recht. Als een ware blikvanger, die bewondering oproept.

 
Vanwege regelgeving kan EeStairs zwevende trappen niet overal toepassen. Onze adviseurs kunnen u daar uiteraard meer over vertellen.

 
Meer informatie is te vinden op onze website.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie