Duco toont noviteiten voor energiezuinig binnenklimaat op Energie Vakbeurs

Oplossingen met natuurlijke ventilatie combineren gezondheid, comfort & energiebesparing.

Duco Ventilation & Sun Control stelt op haar stand (hal 1, A040) 3 noviteiten centraal, die elk op hun manier bijdragen tot een gezond, comfortabel én energiezuinig binnenklimaat.

Zowel de DucoBox, het Duco WTW System als de DucoGrille NightVent helpen op een natuurlijke manier energie te besparen! 
De Energie vakbeurs blijft het jaarlijkse B2B-platform voor duurzame energieopwekking en energiebesparing. Van 7 - 9 oktober a.s. vormen de Brabanthallen in Den Bosch opnieuw het decor voor dit evenement.

Stilste én slimste afvoerbox van Europa

De nieuwe DucoBox is er in 2 varianten:

  • de DucoBox Silent toont zich de beste van de klas als het aankomt op akoestiek met een minmaal geluidsvermogen van 57,5 dB(A) bij aanzuig en 46,5 dB(A) bij afstraling van de kast;
  • de DucoBox Focus is dankzij het geïntegreerd regelkleppensysteem op basis van CO2- en vochtmetingen bijzonder intelligent: afvoer van vervuilde en/of vochtige lucht, enkel waar en wanneer nodig én in de juiste hoeveelheid voor een optimale energiebesparing!
Duco WTW System: vraaggestuurde ventilatie met warmteterugwinning

Het Duco WTW System combineert Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatie (VNV) met warmteterugwinning (WTW) uit ventilatieretourlucht. De teruggewonnen warmte komt via het centrale verwarmingssysteem opnieuw de woning binnen, met een heuse energiewinst tot gevolg: een EPC-winst tot 0,32 of een verhoging van 2 EPA-labels bij renovatie.

DucoGrille NightVent: glasvervangend ventilatieluik

Dit esthetisch geraffineerd ventilatieluik (voor glasdiktes van 24 - 48 mm), kan perfect ingezet worden om de binnenruimte af te koelen door gebruik te maken van grote debieten verse buitenlucht (ventilatieve koeling). Dankzij intelligente sturing opent de DucoGrille NightVent zich enkel wanneer de buitentemperatuur lager is dan de binnentemperatuur.

Gratis toegang

Kom en bekijk deze en andere producten van dichtbij tijdens de Energie vakbeurs in hal 1 op stand A040! Registreer u hier alvast voor gratis toegang!

 

« Nieuws overzicht