Zolderruimte eenvoudig bereikbaar met FAKRO zoldertrappen.

FAKRO vindt comfortabel wonen belangrijk en stelt daarbij de zolderruimte centraal. Of het nu gaat om voldoende daglicht of een gemakkelijk toetreding.

In dit laatste geval biedt FAKRO een oplossing in de vorm van opvouwbare zoldertrappen.

Ruimtebesparend

FAKRO zoldertrappen zorgen voor een gemakkelijke, comfortabele en veilige toegang tot de zolderruimte. Dit heeft alles te maken met het ontwerp en de materiaalkeuze. De ruimtebesparende constructie wordt in het plafond gemonteerd en is standaard voorzien van een geïsoleerd luik.

 
Daarnaast zorgt het openingsmechanisme dat de trap zich rustig, moeiteloos en veilig opent of sluit. Bij sluiting verdwijnt het trapgedeelte geheel in het plafond. Hierdoor bespaart u ruimte, wat vooral een voordeel is bij kleinere vertrekken of doorlooproutes.

Specifieke uitvoering

Het assortiment FAKRO zoldertrappen bestaat uit verschillende uitvoeringen. Er kan gekozen worden voor hout, metaal of het unieke schaarsysteem. Iedere uitvoering heeft zijn eigen specifieke voordelen en komt daarmee tegemoet in de verschillende woonwensen. Denk aan brandwerende zoldertrappen, extra isolerende zoldertrappen of FSC© gecertificeerde houten zoldertrappen.

 
Meer informatie over het complete assortiment zoldertrappen vindt u op www.fakro.nl.

 
Altijd het laatste nieuws over FAKRO? Meldt u aan voor de FAKRO nieuwsbrief.