Nooit meer op je knieën met vloeibare ZandCement

Weber Beamix introduceert nieuwe manier van werken!

Na lichtgewicht, eco en snelle zandcement komt Weber Beamix met de volgende innovatie: weber.floor Vloeibare ZandCement® (VZC®). Gemakkelijk en snel aan te maken, bijzonder arbeidsvriendelijk in de verwerking.

Het levert gegarandeerd een kwalitatief hoogwaardige eindvloer op. Weber.floor Vloeibare ZandCement® combineert de voordelen van de eenvoud van zandcement met de unieke en hoogwaardige eigenschappen van cementgebonden gietdekvloeren.

Gietdekvloer

VZC® is voor kleine oppervlakten verkrijgbaar in zakken van 20 kg en is eenvoudig te verwerken met een spindel en kuip, betonmixer of een mengpomp. Voor grotere oppervlakten staan de pomptruck of silosystemen ter beschikking. En eenmaal uitgegoten op de vloer is het vloeibare zandcement eenvoudig met een drijfrei af te werken. De sterkte is constant en wordt automatisch verkregen, vanwege het zelfverdichtende karakter van het vloeibare zandcement. Geen wonder dat het ministerie van SZW (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) de gietdekvloer als referentie heeft genomen voor de productie van dekvloeren.

Meer m²

Werken met weber.floor VZC® zorgt door het vloeibare ‘easy leveling’ karakter voor een hogere bouwsnelheid en daarmee voor een tijdsbesparing van circa 30%. Dit betekent dat met minder inspanning uiteindelijk meer m² per uur gemaakt kunnen worden. Deze innovatie is dus ook nog eens goed voor de portemonnee. Daarnaast is het product direct en in vrijwel elke ruimte toepasbaar.

Duurzaam en gegarandeerde kwaliteit

In de praktijk blijkt dat de kwaliteit van een gesmeerd vloerveld vaak afneemt naarmate het vloerveld of de tijdsdruk groter wordt. Het is en blijft immers intensief handwerk, waarbij de mate van aandacht, inspanning en de gebruikte mortelkwaliteit uiteindelijk de kwaliteit van het eindresultaat bepaalt.

 
weber.floor VZC® kent dit probleem niet en zorgt vanwege de zelfverdichtende eigenschappen altijd en overal voor een gegarandeerde kwaliteit. Daarnaast is dit cementgebonden product ongevoelig voor vocht en daarmee bij uitstek geschikt voor natte ruimten zoals badkamer, (bij-) keuken en WC.

Voordelen
  • gieten: niet meer smeren en afreien;
  • gegarandeerde sterkteklasse: C16-F4;
  • tijdswinst: 30% sneller klaar;
  • ECO: 45% minder CO2 uitstoot t.o.v. zandcement;
  • eenvoudig, gemakkelijk en snel te verwerken;
  • specificaties - laagdikte van 3 tot 10 cm, cementgebonden, sterkteklasse C16-F4 en 20 kg plastic verpakking.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie