Surface 2014: nieuwe oppervlaktebehandelingen materialen

Grootste vakbeurs oppervlaktebehandeling materialen begin oktober van start.

Surface 2014 is de grootste vakbeurs voor oppervlaktebehandeling van materialen in de Benelux. De derde editie vindt plaats van 7 t/m 9 oktober in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Oppervlaktebehandeling maakt materialen geschikt voor hun toepassing en geeft producten meerwaarde zoals duurzaamheid, langere levensduur, lagere onderhoudskosten, extra functionaliteit of betere verkoopbaarheid.

 
Het vakgebied is continu in ontwikkeling door nieuwe materialen, strengere eisen en de veranderende vraag van de markt. De vakbeurs is een initiatief van de Vereniging ION, Industrieel Oppervlaktebehandelend Nederland.

 
De beurs toont nieuwe mogelijkheden voor de oppervlaktebehandeling van onder meer staal, rvs, aluminium, hout, kunststof, glas, keramiek en overige metalen.

Diverse exposities

Op de beurs staan beleving, innovatie en informatie centraal. Naast ongeveer 175 exposanten is er de expositie Surface Solutions die uiteenlopende oplossingen d.m.v. samples per thema toont, het Surface Lab waar bezoekers kwaliteit kunnen ervaren m.b.v. metingen en het Surface theater met inspirerende voordrachten. Verder het Reinigingsplein en de ColourExperience: een expositie over kleur met thema’s als bewuste kleurtoepassing en uitleg over kleur in ruimte.

 
Daarnaast komt ook de inspirerende expositie ‘Future Skins’ naar de beurs. Hier zijn innovatieve oppervlaktematerialen, speciale objecten en het interactieve ‘Material Discovery’ bijeen gebracht. Meer innovaties zijn te zien op de expositie van de genomineerden van de ION Borghardt Award.

Bezoekerstijden

Surface 2014 is geopend op dinsdag 7 en woensdag 8 oktober van 10.00 - 18.00 uur en op donderdag 9 oktober van 10.00 - 17.00 uur. Bezoekers kunnen tegelijkertijd de naastgelegen vakbeurs Energie bezoeken.

 
Meer info: www.surfacevakbeurs.nl.

 
Gratis toegang  

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie