BMT gaat voor maatwerkproducten in BIM/Revit

Fabrikant van HWA en dakdoorvoeren levert ook voor maatwerkproducten bestanden aan voor BIM/Revit.

BMT Brekelmans Techniek is fabrikant van alle soorten hemelwaterafvoeren en dakmaterialen. Al sinds 1985 levert BMT maatwerk in vrijwel alle materialen. BMT kijkt hiervoor graag naar architecten.

Zij komen steeds met nieuwe, creatieve ideeën waar BMT graag op inspeelt.

Aluminium ondereinden

De ondereinden van Loromeij en Aco zijn een bekend begrip in de markt. Nieuw is dat BMT deze maakt in aluminium, waardoor ze nog slagvaster en vandalismebestendiger zijn. Bovendien zijn de aluminium ondereinden lichter in gewicht, milieuvriendelijker, is er indien nodig bij inkorten geen corrosiegevaar én zijn ze voordeliger in prijs.

 
BMT kan deze HWA ook leveren met loofafscheider, in elke RAL-kleur.

Vierkante HWA tussen de muur

Een andere trend is om een vierkante HWA tussen de muur te plaatsen. Hiervoor maakt BMT kokers & HWA met een spieverbinding, zodat alles netjes wordt weggewerkt. U ziet een strakke lijn zonder verdikking van mof/sok. BMT maakt hier ook verschillende beugels voor, bijvoorbeeld de blinde inmetselbeugel.

Ook loofafscheiders in aluminium

Tussen of voor de muur is het ook mogelijk om een bladscheider te plaatsen. BMT maakt deze koud in elkaar geschoven (mof/spie) of met een waterdichte manchetverbinding. Deze HWA & ondereinden kunnen geproduceerd worden in roestvaststaal, staal gegalvaniseerd en aluminium, in elke RAL-kleur.

Handige informatie voor architecten

BMT Brekelmans Techniek gaat met zijn tijd mee, ook op digitaal gebied. Van alle producten zijn 3D tekeningen en dwg-bestanden beschikbaar. Uniek is dat BMT ook bestanden aanlevert voor Building Information Modelling (BIM). Zo kunnen architecten de dakmaterialen direct in hun ontwerpen verwerken.

 
Kijk op www.bmt.nl voor het complete assortiment, materiaaleigenschappen, 3D-tekeningen met maten en prijzen voor calculatie.

 
Technisch advies nodig? Bel gerust: (013) 572 15 70.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie