Deceuninck presenteert nieuwe deurprofielen en online technische gids

Ontdek ze tijdens Architect@work (17/18 sept.) op Deceuninck-stand 225.

Het vinden van voor- en/of buitendeuren die aan alle eisen voldoen, is niet altijd eenvoudig. Maar met de nieuwe kunststof deurprofielen van Deceuninck zijn concessies niet nodig.

De nieuwe Deceuninck Zendow#neo deuren combineren stijl, comfort, veiligheid, isolatie en energiezuinigheid. Verder introduceert Deceuninck een ‘online’ versie van haar technische kozijnen, ramen- en deurengids.
'Bouwen aan een duurzaam (t)huis’ is bij Deceuninck meer dan een slogan. Het bedrijf heeft als missie mee te helpen bouwen aan een betere wereld. Op basis van haar kernwaarden ‘innovatie’, ‘ecologie’ en ‘design’ worden continu nieuwe producten en tools ontwikkeld.

Nieuwe deurprofielen

Ter uitbreiding van het reeds bestaande Zendow#neo platform voor kozijnen en ramen presenteert Deceuninck op Architect@work haar nieuwe deurprofielen die vanaf nu ook zijn uitgerust met de unieke Linktrusion-technologie en zo voortaan integraal deel uitmaken van de bestaande Zendow#neo serie.

 
De integratie van deze revolutionaire technologie zorgt voor een optimalisatie van de prestaties. Enerzijds is er de energie-efficiëntie door Linktrusion. Deze technologie combineert nieuwe en traditionele materialen met innovatieve elementen en beproefde technieken. Dit zorgt voor een superieure ongeëvenaarde thermische isolatie.
Anderzijds is er de rigiditeit en maximale afmeting. Door binnen de Linktrusion-technologie gebruik te maken van continue structurele glasvezels kunnen vrij eenvoudig ook grotere deuren gefabriceerd worden. Beide voordelen zorgen voor een hoger comfort en een laag energieverbruik.

Technische online gids

Met de nieuwe online editie van de ‘Technische gids’ voor kozijnen, ramen en deuren biedt Deceuninck zowel voorschrijvers als aannemers een handig, overzichtelijk en uitgebreid online boekwerk aan.
Voor alle bouwprofessionals, waaronder architecten, is deze meer dan 480 pagina’s tellende gids vanaf nu gratis te downloaden.
Bijzonder handig zijn de rechtstreekse toegang tot de diverse hoofdstukken en titels vanuit de inhoudstabel vooraan en de integratie van een trefwoordenlijst met directe link via de pagina achteraan. Beide opties maken het de gebruiker bijzonder gemakkelijk om snel en efficiënt de gewenste informatie te vinden.

Gratis toegang

Deceuninck verwelkomt u graag op stand nummer 225 op Architect@work in Ahoy Rotterdam op 17 en 18 september a.s. Voor gratis toegang kunt u zich hier registreren.

Interactieve tools

Ook de kleurensimulator en energiecalculator zullen op Architect@work gepresenteerd worden. Wilt u van een aantal types nieuwbouw of van een bestaande renovatie laten zien hoe het woonproject van uw klant er straks uit zal zien? Gebruik hiervoor onze kleurensimulator.
Wenst u een berekening te maken i.v.m. het verhogen van de energie-efficiëntie? Gebruik dan onze energiecalculator.
Beide interactieve tools vindt u op de website.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie