DERAKO plafondsysteem: leidraad is creativiteit

Het DERAKO plafondsysteem is uniek in zijn soort dankzij de vele voordelen.

Het is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zowel voor Lineair systeem als Grill systeem. Het product bestaat uit massief houten lamellen of latten die door middel van speciaal daarvoor ontwikkelde draagsystemen gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

Door een ruime keuze aan houtsoorten, systeemtypen, maatvoeringen en afwerkingen zijn er tal van mogelijkheden voor de uitstraling van het plafond. Creativiteit is de leidraad.

 
Bescherming hout

De houten lamellen kunnen in diverse uitvoeringen afgewerkt worden zoals geschaafd, fijn- en grofbezaagd. De Derako systemen worden standaard afgewerkt met kwalitatief hoogwaardige lakken om het hout te beschermen tegen vocht, stof en vuil. Het betreft een niet filmvormende lak die diep in het hout dringt.

 
Naast een standaard transparante lak is er ook een groot palet aan kleuren beschikbaar. De afwerking geeft een mooi accent aan het hout waarbij de natuurlijke tinten en structuren van het hout zelf behouden blijven. Per toepassing wordt de juiste systeemopbouw bepaald die noodzakelijk is om het hout goed te beschermen.

 
Akoestiek

Het systeem heeft een goede akoestische waarde en wordt daarom veel toegepast in publieke gebouwen. U kunt inspiratie halen uit de vele projecten op www.derako.com, vanzelfsprekend denken de medewerkers van Derako graag met u mee over bijzondere toepassingen en technische uitwerking.

« Nieuws overzicht