Insulation Solutions garandeert geluidsisolatie tot wel 58 dB

Aantoonbaar hoogwaardige overlangsisolatie met Sonorex in combinatie met Eurocoustic.

Insulation Solutions is het resultaat van een krachtenbundeling van drie specialisten op isolatiegebied.

Hierdoor omspannen zij samen het hele spectrum van de professionele isolatie, en kunnen zij de veel voorkomende combinaties van producten toetsen op akoestische, thermische en brandwerende eigenschappen.

Vernieuwd assortiment

Zo levert de afdeling ‘Interior Finish’ voornamelijk de maatwerkproducten zoals de Sonorex drukschotten en gesealde Sonoseal isolatieplaten, én als hoofdleverancier van Eurocoustic de panelen en toebehoren voor systeemplafonds.
Eurocoustic heeft onlangs haar assortiment vernieuwd. Daarbij zijn er tegenwoordig steeds meer projecten die aan nauw omschreven criteria moeten voldoen met betrekking tot het werkklimaat.

Tot wel 58 dB

Om u een gedegen en onderbouwd advies te kunnen geven heeft Insulation Solutions de inlegpanelen van de Eurocoustic Tonga® en Minerval® laten testen in combinatie met haar Sonorex drukschotten en Sonoseal. De testen van Peutz wijzen uit dat Insulation Solutions een geluidsisolatie tot wel 58 dB kan garanderen!

Hoge overlangsisolatie

De vernieuwde Tonga® en Minerval® van Eurocoustic zorgen met een zeer hoge geluidsabsorptie voor een perfect akoestisch comfort, en het vernieuwde witte vlies zorgt voor een optimale lichtreflectie waardoor de behoefte aan kunstmatig licht sterk daalt. Tevens voldoen de Tonga® plafonpanelen met het A+ label, en de Minerval® plafondpanelen met een A-label voor binnenluchtkwaliteit, aan de hoogste Europese normen. Bovendien kan Insulation Solutions door de genoemde test, sinds kort ook nog een combinatie verzorgen met een aantoonbare hoge overlangsisolatie.

Advies

Laat u daarom door Insulation Solutions tijdig adviseren over de mogelijkheden voor uw project, en ervaar zelf dat zij u professioneel en snel kunnen begeleiden bij het realiseren van mooie ruimtes met hoge eisen.

 

« Nieuws overzicht