Eenvoudig schilderijen ophangen zonder beschadiging aan wanden

ARTITEQ schilderij ophangsystemen dragen bij aan duurzaam gebouwbeheer.

Er zijn verschillende manieren om een schilderij aan de muur te hangen. Met het gebruik van ARTITEQ schilderij ophangsystemen behoort het beschadigen van wanden met boor- en spijkergaten tot het verleden.

Bovendien wordt het ophangen van schilderijen en andere wanddecoraties gemakkelijk, flexibel en veilig.

Zonder muurbeschadiging

Een schilderij ophangsysteem bestaat uit een ophangrail met draden en ophanghaken. Dankzij het flexibel inklikken van de ophangdraden in de rail, kunnen schilderijen en andere wanddecoraties zonder problemen en zo vaak als gewenst, verplaatst en vervangen worden, zonder de muren telkens opnieuw te beschadigen.

 
Een ophangrail kan aan het plafond of aan de wand gemonteerd worden. Een wandrail wordt met behulp van clips op de wand geklikt, plafondrails worden direct aan het plafond gemonteerd of zijn in combinatie met systeemplafonds in het plafond weg te werken. Ophangkoorden van perlon (transparant) of staaldraad voorzien van een ophanghaak zijn op elke gewenste plek in een ophangrail te klikken.

 
Afhankelijk van het gewicht van wanddecoraties en welke stijl past bij het interieur van een ruimte, biedt ARTITEQ een breed assortiment aan ophangsystemen voor plafond en wand.

Duurzame inrichting

Flexibele schilderij ophangsystemen bieden een duurzame oplossing voor de inrichting van de wanden van gebouwen. Met name voor gebouwen waar kunst en/of andere wanddecoratie met regelmaat verwisseld worden, zijn ARTITEQ schilderij ophangsystemen onmisbaar.

Art Strip ophangsysteem

De Art Strip is een ophangsysteem voor wanddecoraties, dat weggewerkt is in het plafond. Tijdens de afbouwfase of renovatie wordt de Art Strip met de aanleg van het plafond, in één keer gemonteerd. De Art Strip vervangt de kantlat voor de bevestiging van systeemplafonds. In de houten kantlat van de Art Strip is een schilderij ophangsysteem geïntegreerd, wat het ophangen van wanddecoraties mogelijk maakt vanaf het plafond op alle wanden. In de geïntegreerde ophangrail kan namelijk op elke gewenst plaats een ophangkoord met schilderijhaak geklikt worden.

 
ARTITEQ maakt met de Art Strip het ophangen van wanddecoraties makkelijk en flexibel. Dankzij het ophangsysteem met de ophangkoorden kunnen schilderijen en andere wanddecoraties immers zonder problemen zo vaak als gewenst verplaatst en vervangen worden. Het beschadigen van wanden door boorgaten of spijkers behoort met het gebruik van Art Strip definitief tot het verleden.

 
De Art Strip is een duurzame oplossing voor de inrichting van de wanden in kantoren, ziekenhuizen, scholen, etc.

Door de Art Strip is het ophangsysteem subtiel weggewerkt in het plafond. Art Strip is beschikbaar in wit en zwart, afhankelijk van wat wenselijk is in combinatie met kleuren van plafond en wanden.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie