Siniat kiest voor totaaloplossingen

Siniat bevestigt zijn status als de specialist in totaaloplossingen voor wanden en plafonds.

De producten zijn het resultaat van een intensieve samenwerking tussen verwerkers en eigen expertise en een concreet voorbeeld van professionalisering en innovatie.

Het complete Siniat assortiment voeg- en afwerkingsproducten stelt architecten, bestekschrijvers en verwerkers in staat om met volledig op elkaar afgestemde producten tot resultaten te komen die voldoen aan vereisten op het gebied van techniek en afwerking.

4 verwerkingstijden

De FILLERS B30, B45, B90 en B120 zijn speciaal ontwikkelde producten voor het voegen van gipsplaatnaden (AK/BA). Dankzij deze producten is Siniat de enige specialist die fillers met vier verschillende verwerkingstijden kan aanbieden (30, 45, 90 en 120 minuten). Daarnaast is er de X60, een filler in poedervorm voor het opvullen van voegen zonder wapeningsband.

Afwerkingsproducten

Het afwerkingspoeder Prégylys 75S wordt door vakmensen als het beste product in zijn soort beschouwd. Readymix Pro is een gebruiksklare pasta voor AK-voegen. Deze finisher is uiterst smeerbaar en gemakkelijk op te schuren. Verder zijn er twee 2-in-1-producten:

  • Prégydéco 2H30 en PE zijn extra witte nicheproducten in poeder of pasta voor de behandeling van decoplaten;
  • PrégyWAB is dan weer een vocht- en schimmelwerend product voor natte cellen, en is verkrijgbaar in emmers van 5 en 25 kg. Deze productreeks bevat ook het C90 kleefgips, waarmee gipsplaten rechtstreeks, zonder achterliggende draagstructuur, op muren kunnen worden bevestigd. C90 is uitermate geschikt voor renovatie in woningbouw.
Gratis mengemmer

Het aanmaken van Siniat voegmiddelen is bijzonder eenvoudig. Voor alle FILLERS B en FILLER X60 geldt dezelfde maatvoering: 0,5l water voor 1kg poeder. De emmers van Siniat vermelden deze maatvoering en maken het mixen in de juiste verhouding mogelijk.

Vraag naar uw gratis mengemmer bij uw Siniat verdeler!

 
Indien u geïnteresseerd bent in een monster of een productbrochure dan kunt u deze aanvragen via info@siniat.nl. Bezoek de website www.siniat.nl of bel met de Technische Service Desk +31 (0596)64 93 33.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie