Verplaatsbare wanden met geluiddempende luchtdoorvoerroosters

Breedveld zorgt voor rust in ruimtes in Aula St. Laurentius met verplaatsbare binnenwanden.

Rooms Katholieke Begraafplaats St. Laurentius heeft vorig jaar zomer zijn condoleanceruimte gerenoveerd. Een opvallend onderdeel van de renovatie betrof een flexibele scheidingswand met geluiddempende luchtdoorvoerroosters.

 
Het renovatieproject werd uitgevoerd onder de vlag van Hulshof Architecten, een gerenommeerd bureau dat voorop loopt in vernieuwende- en stedelijke transformatieprocessen. De voorgeschreven Waterloo geluiddempende roosters zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in wanden, waarmee luchtventilatie én reductie aan geluidsoverdracht samen moeten gaan.

Combinatie breed toepasbaar

De combinatie van verplaatsbare wanden met geluiddempende luchtdoorvoerroosters is op vele fronten toepasbaar. Eerder heeft Breedveld deze optie ook toegepast in de hotelsector, zoals in het Stay Okay hostel in Egmond aan Zee. Maar daarnaast is deze special ook ideaal voor werkplekken waar met regelmaat behoefte is aan afzondering, zonder dat dit afbreuk doet aan de luchtkwaliteit.

Belangrijke schakel

Hoe vaak wordt er niet in de media geschreven over slechte luchtkwaliteit op scholen? Aan de flexibele wanden hoeft dat niet te liggen. Flexibel verplaatsbare wanden vormen een belangrijke schakel in schoolvastgoed. Zeker met het oog op ontwikkelingen als krimp of schaalvergroting. Wanden die zijn voorzien van geluiddempende overstroomroosters vormen daarbij een welkome aanvulling.

Inspiratie

Op de website van Breedveld vindt u tal van impressies die architecten en opdrachtgevers inspireren om tot de juiste wandoplossingen en de juiste afwerkingen te komen. In tekst, in beeld of in de vorm van praktijkgerichte blogartikelen over recente trends en ontwikkelingen in horeca, leegstand en transformatieprojecten.

 
Meer weten? www.breedveld.com. Of bel 0487 54 28 88 of stuur een mail naar info@breedveld.com

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie