Marmoleum springt er uit bij Cafein Bistro in Szczecin

Niet alleen op de vloer, maar ook op wand en plafond

In een hippe nieuwe zaak in de stad Szczecin in het noordwesten van Polen hebben ontwerpers Anne Kobylka en Olga Sietnicka de grenzen van het gebruik van Marmoleum opgezocht, met sprekende kleuren en fraaie contrasten.

Anna Kobyłka van Kolorama en Olga Sietnicka van Bloogarden hebben een ontwerp gerealiseerd dat er stralend uitspringt met speelse pasteltinten en contrasterende fluor kleuren. De opdrachtgever wenste een zaak, die goed zichtbaar en onmiddellijk herkenbaar zou zijn.

 
De ruimtes zijn geheel, van vloer en wand tot plafond, bekleed met stroken Forbo Marmoleum, in harmoniërende en contrasterende kleuren.De ruimte is ingericht met retro stoelen en fauteuils die allen opnieuw bekleed zijn. Het geheel ademt een relaxte sfeer. De kelder van het café en de bar hebben een meer tropische uitstraling. Een blikvanger is de op maat gemaakte trap, die als uit linten vervaardigd is.

 
Szczecin is een de stad in het noordwesten van Polen, ligt vlak bij de Duitse grens en de Oostzee en telt ruim 400.000 inwoners.

 
Bekijk hier een virtuele rondleiding van Cafein Bistro.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie