Livinglight Air schakelmateriaal past in huidige designtrend

Livinglight Air van BTicino is verrassend vlak en luxe!

De serie Livinglight Air van BTicino - onderdeel van het bestaande assortiment Livinglight - springt in het oog door de ultrafijne afdekramen vanaf 5 mm dikte.

Mooi en verfijnd schakelmateriaal: niet alleen dunner volgens de hedendaagse trends in design, maar ook een chique uiterlijk dankzij het gebruik van een exclusieve selectie afwerkingen en materialen.

Oneindige combinaties

Livinglight biedt talloze combinatiemogelijkheden. Eén serie bestaat uit de drie toetsafwerkingen Wit, Tech en Antraciet en uit drie modellen afdekramen rechthoekig, ovaal en Air. Het is geschikt voor montage in compacte Italiaanse of Nederlandse inbouwdozen.

Duurzaam

Ook in Livinglight Air uitvoering: milieuvriendelijke oplossingen voor energiebesparing, zoals de Green Switch, een display die het verbruik zichtbaar maakt en zorgt voor het beheer van verlichting, klimaat en muziekinstallatie. Tevens is een volledig, geavanceerd aanbod dimmers beschikbaar voor elk type dimbare verlichting, inclusief LED lampen.

Digitale technologie

Livinglight Air kan worden geïntegreerd met My Home, het laagdrempelige woningautomatiseringssysteem van BTicino. Ook deze serie maakt daarbij gebruik van alle functies en technologieën uit het volledige Livinglight MyHome-assortiment.

 
Comfort, veiligheid, energiebesparing, audio/videocommunicatie, plaatselijke en afstandscontrole met bijvoorbeeld een smartphone: dat is digitale technologie op zijn best!

 
Meer info

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie