Wanden eenvoudig stralingswerend met gips-lood panelen

AGS products BV biedt maatwerk als het om gips-lood gaat.

Bladlood is, dankzij de hoge dichtheid van het materiaal, uitermate geschikt voor het isoleren van ruimten waar met straling wordt gewerkt.

Gips-lood panelen van Lood.nu

AGS products BV worden gebruikt om wanden van röntgenkamers in tandartspraktijken, dierenklinieken of ziekenhuizen stralingsvrij af te schermen. Het bladlood zorgt voor de stralingsisolatie en de gipsplaat fungeert als drager van het lood.

 
Montage is erg eenvoudig. Metal-stud profielen voorzien van zelfklevende loodstroken en de gips-lood panelen vervolgens met de gipskant naar u toe verwerken zoals u dat ook bij standaard gipsplaten zou doen. Gips-lood panelen worden onder hoge druk aan elkaar verlijmd met een speciale lijm en zijn verkrijgbaar in twee standaard lengtes: 260 cm of 300 cm. De standaard breedte is 60 cm en de standaard looddiktes zijn 1 en 2 mm wat gelijk staat aan 1 en 2 mm loodequivalent dikte.

 
Standaard binnen 3 werkdagen leverbaar.

Maatwerk

Maatwerk andere looddiktes of grotere partijen op aanvraag. Doordat wij de productie van gips-lood volledig in eigen beheer hebben zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt en de prijzen scherp. Neemt u dus gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

 
Meer technische info

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie