Porotherm Poriso Lijmsysteem van Wienerberger is keramisch hoogstandje

De kwaliteit van keramiek, maar dan razendsnel.

Dat is in het kort de essentie van het Porotherm Poriso lijmsysteem, keramische binnenmuurstenen in combinatie met een uitgebreid assortiment toebehoren.

Zeker voor het betere segment woningen met relatief veel binnenwanden is dit systeem, in combinatie met stuc, een kwalitatief hoogstandje.

 
Het Porotherm Poriso Lijmsysteem bestaat uit keramische lichtgewicht blokken met een hoogte van 174 mm. De blokken zijn verkrijgbaar in 3 muurdiktes: 100, 120 en 140 mm. Hierbij is een compleet pakket aan Porotherm toebehoren ontwikkeld voor een kwalitatief goede verwerking. Met minder lagen en zonder zagen wordt de gewenste hoogte bereikt. Dit levert al snel 30% tijdwinst op!

Blijvende kwaliteit

Een duurzaam gegeven is dat de binnenmuurstenen gemaakt zijn van recyclebare grondstoffen. Klei, water en vuur. Deze combinatie zorgt ook ‘later’ voor gegarandeerd strakke wanden: bouwen met keramische binnenmuurstenen betekent gegarandeerd krimp- en scheurvrij bouwen.

Aangenaam wonen

Last but not least: het lijmsysteem is dé oplossing voor aangenaam wonen. Porotherm Poriso is een eerlijk product met bijzondere eigenschappen. De binnenmuurstenen zijn zeer goed geluid- en warmte-isolerend.

 
Het bouwen van een muur tot een lengte van 16 meter is geen probleem. Bouwfysische dilataties blijven tot een minimum beperkt. Een vol keramisch antwoord op de andere lijmproducten.

 
De kwaliteit van keramiek, maar dan razendsnel. Voorbeeldprojecten en meer informatie vindt u op de website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie