Himcoat FW geeft vloer en wand satijnen uiterlijk

Himcoat FW (Floor & Wall) is een watergedispergeerde, gekleurde wand- en vloerafwerking op basis van epoxyhars.

Himcoat FW is geschikt als coating direct op betonnen ondergronden. Deze tweecomponenten coating kan zowel verticaal als horizontaal worden aangebracht, waardoor het mogelijk is de vloer en de muur naadloos in elkaar te laten overlopen.

De coating wordt ook gebruikt als afwerklaag voor Himfloor vloersystemen op basis van epoxy. De uitgeharde Himcoat FW heeft een satijn glanzend uiterlijk.

Kenmerken

Himcoat FW is bestand tegen diverse chemicaliën en UV-straling en is gemakkelijk schoon te maken. Toepassingsmogelijkheden zijn magazijnen, garages, keukens en andere ruimten met een licht industriële en verkeersbelasting. Himcoat FW is leverbaar in een aantal RAL-kleuren. Het volledige informatieblad is te vinden op de website.

Duurzaamheid

HIM heeft zorg voor het milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het bedrijf streeft ernaar de belasting van de lucht, het water en de bodem als gevolg van haar activiteiten en milieurisico’s tot een minimum te beperken. De productie is milieubewust met een minimum aan afval. Daar komt nog bij dat gietvloeren en coatings veelal minder milieubelastend zijn omdat ze in veel gevallen heel eenvoudig een tweede leven kunnen krijgen door het aanbrengen van een nieuwe afwerklaag.

HIM Nederland

HIM Nederland is al meer dan 80 jaar een toonaangevende leverancier van industriële en decoratieve vloerafwerkingen. De HIM vestigingen in Nederland, België en Frankrijk zijn actief in de hele wereld. Sinds 1994 is HIM een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie