Ruimte altijd aanpasbaar dankzij BoWall wandsysteem

Sneller bouwen, minder kosten en altijd aanpasbare gebouwen.

Traditionele bouwmethodes werken niet meer vandaag de dag. Het moet sneller, tegen lagere kosten en meer dan ooit wordt de totale levenscyclus betrokken bij het procesontwerp en materiaalkeuze.

Gebouwen maken in hun leven minstens drie gebruikstransformaties mee en elke ruimte wordt eens in de drie jaar aangepast aan de wensen van de gebruiker.

 
Het BoWall wandsysteem geeft een antwoord op deze eisen en evolueert met het gebruik mee. De voordelen zijn voor iedereen in een bouwproject interessant: van opdrachtgevers, eindgebruikers, adviseurs en architecten tot uitvoerende partijen als installateurs en afbouwers. Het systeem is toepasbaar voor zowel nieuwbouw als renovatie.

 
REVOLUTIONAIR PRODUCT

BoWall is een installatiewand die altijd is aan te passen naar de eisen van de gebruiker. De wand bestaat uit een wand en een geïntegreerde goot, boven (TOP) of onderaan de wand (BASE), en is afgedekt met een afneembare plint. Dit maakt het mogelijk om schakelaars, lampen, verwarming, water en databekabeling te plaatsen of te vervangen, zonder de wand te openen. Snel, gemakkelijk en kostenefficiënt. Vandaar dat we het een ‘slimme wand’ noemen.

 
Samen met Artiteq is een ophangsysteem met geïntegreerde rail ontwikkeld wat gecombineerd kan worden met het TOP systeem.

 
WAT LEVERT HET OP?

Ontwerpvrijheid omdat het mogelijk is de keuze van wandinstallaties uit te stellen tot het moment dat de behoefte duidelijk is.

 
Minder kosten, omdat de investeringskosten lager zijn, omdat alleen wordt geïnstalleerd in installaties die direct nodig zijn. Wanden en installaties worden ieder in één gang aangelegd waardoor arbeidskosten, faalkosten en meerwerk lager zijn. Exploitatiekosten zijn voor de eigenaar of gebruiker tenminste 50% lager.

 
Altijd aanpasbaar. Installaties kunnen simpel en snel aangepast worden, zoals het vervangen of toevoegen van wandcontactdozen, audio, schakelaars, water- of gasleidingen of data-aansluitpunten. Hierdoor wordt het ook mogelijk om ruimten een andere functie te geven.

 
Maak kennis met BoWall en Artiteq tijdens architect@work: hèt evenement voor productinnovaties.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie