Contour Rail verlijmd gaat op in de wand

Artiteq levert flexibel ophangsysteem voor duurzaam gebouwbeheer.

Een flexibel ophangsysteem voor wanddecoraties biedt vele voordelen. De eenmalige investering in een ophangsysteem past perfect binnen duurzaam gebouwbeheer.

Immers, het gebruik van ophangsystemen voorkomt beschadigde wanden en biedt constante flexibiliteit in het inrichten en/of herorganiseren van schilderijen en andere wanddecoraties.

Opvallend of juist niet?

Contour Rail is het meest compacte schilderij-ophangsysteem beschikbaar. Het unieke design maakt dat het best gezien mag worden. Er zijn gebruikers die daar voor kiezen en de rail zelfs afstemmen op de kleuren van het schilderij dat aan de rail komt te hangen.

 
Voor gebruikers die juist op zoek naar een ophangsysteem dat min of meer ‘wegvalt’ in een ruimte, biedt Contour Rail ook een oplossing. In tegenstelling tot de montage met plug en schroef, kan de rail nu ook plafond aansluitend gemonteerd worden door deze te verlijmen. Door de speciale vormgeving kan de lijm op de juiste manier in en op het profiel worden aangebracht. Deze innovatie kwam tot stand in samenwerking met de juiste lijmfabrikant.

 
De Contour Rail verlijmd kan een maximaal gewicht aan van wel 10 kg/m; een sterk en veilig ophangsysteem voor schilderijen en andere wanddecoraties in gebouwen. Om de rail ‘weg te laten vallen’ in een ruimte, kan deze in de kleur van wand of plafond geschilderd worden. Zodoende biedt de Contour Rail onopvallend alle voordelen van een flexibel ophangsysteem.

Architect@Work

Kom dit product bekijken door een bezoek te brengen aan onze stand (173) op Architect@Work in Ahoy Rotterdam op 17/18 september a.s.: hèt evenement voor productinnovaties.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie