Ruimte flexibel en geluidsdicht indelen met Palace XXL schuifwanden

T-intersectie ontwerp met Palace XXL schuifwanden voor een flexibele omgeving.

Met de T-intersectie zijn Palace XXL schuifwanden uitermate geschikt voor het optimaal benutten van ruimtes. Grote omgevingen kunnen worden opgedeeld in meerdere kleinere ruimtes en met hetzelfde gemak weer worden samengevoegd.

Elk gewenst materiaal

Palace XXL is een dubbelwandige geluidsisolerende schuifwand. De horizontale afdichting gebeurt met sleeprubbers of druksloffen. De bouwwijze van XXL schuifwand is gelijk aan de hoogwaardige individuele Palace 110 panelen enkel met hét grote verschil dat de XXL schuifwand minder naden en voegen heeft. Dit garandeert een hoge geluidsisolatie (tot 58 dB) en een groot bedieningsgemak.

 
Een automatische (elektrische) sluiting van de horizontale dichting en zelfs een volautomatische beweegbare wand behoren tot de mogelijkheden. De Palace XXL schuifwand kan worden uitgevoerd in elk gewenst oppervlakte materiaal, glas openingen en zelfs loopdeuren en zelfs met magnetisch oppervlakte materiaal.

Complete interieurs

Naast Palace XXL schuifwanden, levert en monteert Parthos mobiele paneel- en glaswanden, vouwwanden en complete interieurs voor de utiliteitsbouw, horeca en de retail. Parthos heeft hierbij het complete traject- van concept tot productie, logistiek en montage in eigen handen.

 
Dit maakt dat wij snel, flexibel en kostenefficiënt kunnen werken. Parthos is ISO 9001 en VCA gecertificeerd en lid van de Dutch Green Building Council.

 
www.parthos.com

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie