Meer netto hoogte met nieuwe Gyproc SoundBloc plafond- en vloersysteem

Extra vrije hoogte (10 cm) met slankste systeem voor renovatieprojecten.

De Gyproc SoundBloc systemen zijn uitgebreid met het SoundBloc plafond/vloersysteem. SoundBloc systemen staan garant voor akoestisch comfort. Tevens vergroten Gyproc SoundBloc wandsystemen het netto vloeroppervlak.

Renovatieprojecten

Het nieuwe SoundBloc plafond/vloersysteem is bij uitstek interessant voor renovatieprojecten. De opbouw zorgt voor een extra vrije hoogte van maar liefst 10 cm in vergelijking met bestaande systemen. Het duurzame systeem bestaat uit o.a. de Rigidur Estrich vloer van Gyproc gecombineerd met de geluidsisolerende Gyproc dB gipsplaten en inventief toegepaste AcouStud montagebeugels. Deze innovatie biedt nog meer voordelen:

  • voldoet aan de eisen voor woningnieuwbouw;
  • óók toepasbaar bij grotere vloeroverspanningen;
  • snelle montage door enkele beplating.

 
Deze innovatie past naadloos binnen het bekende en reeds bewezen GypBox-woningrenovatieconcept. Akoestische prestaties van de nieuwe SoundBloc systemen:

  • voor houten vloeren en steenachtige vloeren;
  • voor eengezinswoningen en woongebouwen;
  • van Bouwbesluitniveau tot Comfortniveau.
De binnenruimte vergroot

Opdrachtgevers willen een binnenruimte vanzelfsprekend zo maximaal mogelijk benutten. Elke extra centimeter levert tenslotte geld op. Gyproc SoundBloc systemen zijn hier perfect op afgestemd. Het SoundBloc plafond/vloersysteem zorgt ervoor dat nu ook de hoogte van een ruimte maximaal benut blijft. Dit is belangrijk bij renovatieprojecten.

Rust en stilte

De slanke SoundBloc systemen leveren niet alleen meer netto vloeroppervlak en hoogte op, ze zorgen ook voor meer comfort voor de uiteindelijke gebruiker. We weten dat een goede geluidsisolatie belangrijk is voor een comfortabele woon-, werk- en leefomgeving. De Gyproc SoundBloc systemen behalen de allerhoogste geluidsisolatie niveaus tot wel 78 dB.

 
Met de Gyproc SoundBloc systemen garandeert Gyproc:

  • meer netto binnenruimte;
  • hoog akoestisch comfort;
  • onderbouwde prestaties.
Meer informatie over Gyproc SoundBloc systemen

 
Heeft u specifieke vragen over Gyproc SoundBloc systemen? Neem dan contact op met uw Gyproc adviseur of de Gyproc helpdesk via (0347) 32 51 65 en per e-mail helpdesk@gyproc.nl.
 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie