Solarlux balkonbeglazing beperkt geluid en weersinvloeden

Perfecte overgang tussen binnen en buiten leven met Solarlux balkonbeglazingsysteem.

Veel bewoners van appartementen genieten niet optimaal van hun balkon. Bij slecht weer worden balkons niet of nauwelijks gebruikt. Met een balkonbeglazing geniet u het hele jaar van uw balkon.

Profiteer van uw balkon

Vervelende weersomstandigheden als wind en regen zorgen ervoor dat bewoners niet alle dagen van het balkon gebruikmaken. Doordat het Solarlux beglazingssysteem volledig geopend kan worden, geniet u optimaal van de buitenlucht. En bij slecht weer sluit u in een handomdraai de gehele ruimte af.

 
Daarnaast fungeert balkonbeglazing als extra isolatiebuffer zodat een energiebesparing tot wel 20% mogelijk is. Het gebruik van prefabmaterialen zorgt ook nog eens voor een aanzienlijke bouwtijdverkorting.

Ervaar nieuwe perspectieven

Met Solarlux balkonbeglazing creƫert u meer bruikbare ruimte op het balkon. U geniet weersonafhankelijk van de natuur: met gesloten beglazing bij slecht weer en wijd geopend bij zonnig weer. En in de winter bespaart u verwarmingskosten, omdat uw balkonbeglazing dan functioneert als een verwarming.

Meer voordelen

Een ander bijkomend voordeel is dat balkonbeglazing geluidwerend werkt en er minder energie verloren gaat vanuit de woning. Bij aangenaam weer schuift u de balkonbeglazing eenvoudig open. Balkonbeglazing van Solarlux is toepasbaar in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

 
Speciaal hang- en sluitwerk zorgt voor eenvoudig schoonmaken van zowel de binnen- als de buitenzijde vanaf het balkon. Solarlux garandeert een nagenoeg onderhoudsvrij gebruik.

 
Balkonbeglazing van Solarlux is gemakkelijk te monteren op een bestaande borstwering of balkonhek, maar is ook verdiepingshoog toepasbaar.

 
Kijk op www.solarlux.nl voor uitgebreide informatie over de toepassing van Solarlux balkonbeglazing.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie