Caparol buitenmuurverven ideaal voor bescherming gevels dankzij nano-technologie.

Door de ontwikkeling van nano-technologie zijn de Caparol buitenmuurverven al jarenlang de ideale producten om gevels langdurig te beschermen.

Caparol buitenmuurverven vormen een ideale eindafwerking op diverse ondergronden. Ze bieden een hoger onderhoudsrendement op de langere termijn. Gevels blijven langer schoon en de kleuren blijven stabiel.

Hoog onderhoudsrendement

De door Caparol ontwikkelde nano-kwarts-matrix technologie heeft een uniek effect: vuildeeltjes hechten minder snel aan de verf. Bovendien zorgt een slimme combinatie van nano-technologie en fotokatalyse dat de Caparol buitenmuurverven een zelfreinigend effect hebben. De verf breekt de vuildeeltjes actief af; ideaal voor resultaatgericht vastgoedonderhoud.

 
De Caparol buitenmuurverven met deze nano-technologie hebben ook een belangrijk esthetisch voordeel. Bij gebruik van de kleuren uit de nieuwe Caparol kleurenwaaier FASSADE A1 is maximale kleurvastheid mogelijk.

 
FASSADE A1 is gebaseerd op de Caparol producten met nano-technologie (AmphiSilan, ThermoSan, Sylitol NQG en Amphibolin) en is speciaal ontwikkeld voor gevels. Deze hoogwaardige buitenmuurverven hebben in combinatie met anorganische kleurpasta’s een hoge kleurvastheid en zorgen ze voor een duurzame bescherming.

De waaier bevat een handzame selectie van 500 kleuren uit de 3D System Plus collectie. Caparol 3D System plus is sinds jaar en dag één van de meest betrouwbare kleursystemen. Toegepast in de Caparol buitenmuurverven met nano-technologie garanderen de 500 kleuren in de FASSADE A1 kleurenwaaier kwaliteit en kleurstabiliteit.

Minimale kleurverandering

De Caparol buitenmuurverven voldoen aan de hoogste BFS-eisen (Bundesausschuss Farbe und Sachwertschutz) op het gebied van verkrijting en kleurverandering: klasse A staat voor het beste bindmiddeltype met een nauwelijks zichtbare verkrijting en groep 1 staat voor zeer goed UV-bestendige anorganische pigmenten die een nauwelijks zichtbare kleurverandering tonen.

In de praktijk betekent dit, dat deze muurverven ook na langere tijd nauwelijks verkleuren. Gevels blijven daardoor langer schoon en kleurstabiel en het rendement van het onderhoud is op lange termijn hoger.

Voordelen
  • langdurig schone gevels;
  • maximale kleurstabiliteit;
  • duurzaam onderhoud;
  • optimaal rendement.

 
Vraag meer informatie aan via info@caparol.nl of bezoek onze website.