Hoefnagels Branddeuren heeft unieke schuifdeur (klasse 3) doorontwikkeld.

Afgelopen voorjaar introduceerde Hoefnagels Branddeuren een unieke schuifdeur die brandwerendheid en inbraakwerendheid op klasse 3 combineert.

Deze schuifdeur werd verder doorontwikkeld en is nu ook beschikbaar op inbraakklasse 4.

 
De Firelock® BSL60P schuifdeur is bij uitstek geschikt voor die situaties waar naast beveiliging van kostbare goederen tegen diefstal, tevens hoge brandwerende eisen gelden. Voor musea, juweliers, banken en andere instellingen met een hoog risicoprofiel zoals energiecentrales en datacentrales is de Firelock® BSL60P een ideale afsluiting.

Topprestaties

De Firelock® BSL60P schuifdeur weerstaat vandalisme en inbraakpogingen. Daarnaast is de deur brandwerend en 60 minuten lang bestand tegen temperaturen van meer dan 900°C. De deur voldoet daarmee aan de eisen die het Bouwbesluit stelt aan de Weerstand tegen BrandDoorslag en BrandOverslag (WBDBO). De deur kan optioneel worden voorzien van een vluchtdeur met paniekfunctionaliteit en daarmee worden toegepast in een vluchtroute.

Specificaties
  • inbraakwerende schuifdeur RC 4;
  • 60 minuten brandwerende schuifdeur RC 4;
  • optionele vluchtdeur met paniekfunctie voor RC 4 (vluchtfunctie voldoet aan NEN-EN179);
  • diverse opties op toegangscontrole mogelijk o.a.: slotstandsignalering op zowel de schuifdeur als de vluchtdeur; schuifdeur elektronisch vergrendeld (fail safe en fail secure); vluchtdeur met elektronisch slot verkrijgbaar;
  • schuifdeur uit te voeren met contragewicht, sluitveer of elektrisch aangedreven;
  • haaks op een wand te sluiten of over de dag;
  • volledig vlakke beplating;
  • uit te voeren in RAL kleuren of te voorzien van een HPL toplaag;
  • elke maat leverbaar tot een maximum van 3,5 x 5,5 m of 5,5 x 3,5 m.
Succesvol getest

Hoefnagels Branddeuren heeft de Firelock® BSL60P brandwerende en inbraakwerende schuifdeur met vluchtdeur succesvol laten testen door Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG). De deur voldoet aan de Nederlandse NEN5096:2012 én Europese EN1627:2011 norm. En op het gebied van brandwerendheid is de deur getest volgens de NEN 6069 en het bouwbesluit door Efectis.

Hoefnagels Branddeuren bv

Hoefnagels Branddeuren biedt een ruim scala aan brandwerende oplossingen ten behoeve van brandcompartimentering. Alle producten zijn maatwerkproducten, volledig afgestemd op de eisen van architect, aannemer en eindgebruiker. Hoefnagels is benoemd tot Hofleverancier en lid van Brandveilig Bouwen Nederland (BBN).

 
Bekijk www.hoefnagels.com voor meer informatie.