Dubbelwandige mobiele glaswand waarmee men wél gezien, maar niet gehoord wordt.

De nieuwe BREEDVELD G90 is een dubbel beglaasde paneelwand. Ideaal voor ruimtes waar zowel visuele openheid als ook privacy en stilte gewenst zijn. Deze mobiele glaswand biedt het allemaal.


Zichtbare vergaderkwaliteit

Mede dankzij de twee dikke glazen platen van elk 6 millimeter kan de geluidsisolerende waarde oplopen tot +/- 45 dB Rw, ook wel vergaderkwaliteit genoemd. De panelen zelf zijn opgebouwd uit een robuuste zelfdragende aluminium constructie, waarin een drukmechanisme is opgebouwd. De strak vormgegeven kaderprofielen kunnen in elke gewenste RAL-kleur geleverd worden, waardoor de G990 in elk interieur aanpasbaar is. Bovendien zijn de afzonderlijke panelen zeer gemakkelijk door één persoon verplaatsbaar, dankzij het hoogwaardige hang-, loop- en sluitwerk.


Transparantie anno NU

De nieuwe beweegbare glaswand past naadloos in diverse vastgoedtrends, waarbij openheid, flexibiliteit en transparantie belangrijke rollen spelen. Denk aan scholen in krimpgebieden, die hun gebouwen toegankelijk moeten maken voor nieuwe maatschappelijke functies. Maar ook aan de aanpak van leegstand in onder andere de kantoor- en zorgvastgoedsector.


Ruimtes worden aangepast aan de huidige tijd, waarin flexibiliteit juist de kracht wordt van een gebouw. De vormgeving, capaciteiten en souplesse van de BREEDVELD G90 maken de toegankelijke wand daarom nog eens extra geschikt voor bijvoorbeeld hippe flexplekken of nieuwe horeca-initiatieven. En ook past de wand goed in de nieuwe kijk op transparantie in conferentieoorden en vergadercentra.


Op de website vindt u tal van impressies waarmee bovenstaande wordt bevestigd. In tekst, foto’s en film. En kijk ook eens naar de blogpagina met informatie over trends en ontwikkelingen in horeca, leegstand en herbestemmingsprojecten.


Meer weten? Bel (0487) 54 28 88 of stuur een mail naar info@breedveld.com