Techcomlight komt met welkome aanvulling Solatube®.

Veel daglicht is prettig, maar soms heeft een duistere ruimte voor even de voorkeur. Het Solatube® daglichtsysteem maakt het mogelijk om in iedere ruimte te genieten van natuurlijk daglicht.

Echter elke ruimte kan een andere functie hebben met een eigen voorkeur voor het gewenste lichtniveau.
Het regelen van de hoeveelheid lichtinval is daarom een welkome aanvulling op de Solatube®. Met de recente productuitbreiding kan dit nu zowel handmatig als elektrisch.

Daglicht naar wens regelen

Een presentatieruimte voorzien van diffuus daglicht door Solatube® bevordert het concentratievermogen van de aanwezigen. Om het presentatiescherm helder te kunnen zien, is zo nu en dan het bijstellen van de lichtintensiteit gewenst.

 
“Tijdens presentaties laat ik geregeld het daglicht dimmen met de elektrische daglichtdimmer. Geheel vloeiend kan de hoeveelheid buitenlicht naar wens geregeld worden, simpel met een druk op de knop”, aldus A. van Zadelhoff - Commercieel directeur van Daas Baksteen.

Handmatig of elektrisch

Naast de elektrisch bediende daglichtdimmer met eventuele afstandsbediening kent Solatube® ook de handbediende variant. De handmatige daglichtdimmer zorgt ervoor dat met één handeling de plafondplaat wordt afgesloten en het daglicht wordt tegengehouden. Met de verlengbare stok is deze ideaal voor het gebruik thuis.

 
De daglichtprofessionals van het bedrijf Techcomlight houden zich continue bezig met (dag)lichtvraagstukken. Daarbij denkt het bedrijf verder dan alleen daglichttoetreding, namelijk in het gewenste hoeveelheid binnenvallend (dag)licht. Het dimmen van licht behoort hier ook bij.

 
Met regelbaar daglicht wordt de toepassing van daglicht nóg aantrekkelijker.

Projectvoorbeeld

Bezoek de website.