Forbo introduceert nieuwe antislipcollectie van vinyl genaamd Step

Fraaie Step collectie staat voor veiligheid en hygiëne, en biedt veel designmogelijkheden.

Forbo Flooring introduceert deze maand haar nieuwe antislipcollectie van vinyl genaamd Step. De innovatieve Step Crystal Technology combineert optimale antislipprestaties met heldere dessins en fraaie kleur.

 
Daarnaast zorgt de combinatie van Step Crystal Technology (kleine kristallen) en de eveneens nieuwe PUR Pearl afwerking dat schoonmaak en onderhoud eenvoudig en dus kostenefficiënt zijn.

 
Step heeft ook een duurzame stap gemaakt. Zo wordt al het productieafval gerecycled en bevat Step het hoogst gerecyclede PVC-gehalte in de markt (zelfs de kristallen zijn gemaakt van gerecycled afval). Alle producten in de nieuwe collectie voldoen bovendien ruimschoots aan de strenge Europese gezondheid- en veiligheidsrichtlijnen. Hiermee zorgt u voor een veilige en hygiënische omgeving en dat geeft vertrouwen.

Surestep

Step valt uiteen in drie deelcollecties waarvan Surestep de collectie is met een levenslang gegarandeerde R10 slipweerstand. Surestep is geschikt voor ruimten waar een verhoogd uitglijdrisico geldt, vaak als gevolg van het morsen van water. Met de deelcollecties Original, Star, Wood, Stone, Mineral en Texture biedt Surestep ongekende kleur-, dessin- en dus designmogelijkheden.

Safestep

Safestep is de naam van de collectie gemaakt voor ruimten met een heel hoog uitglijdrisico. De bodem is bijvoorbeeld continue vervuild of morsen is door de aard van de werkzaamheden niet te voorkomen. Safestep R11 en R12 garanderen een ‘performance for life’ in een toepasselijk kleurenbereik en met een hygiënische uitstraling.

Wetroom

De veerkrachtige Wetroom collectie is ontwikkeld voor gebruik in permanent natte gebieden, waar water stroomt en er vaak op blote voeten gelopen wordt. Voor deze toepassingen heeft Forbo met Laguna en Aqua twee innovatieve collecties ontworpen die qua kleur en dessin helemaal aansluiten bij de rest van de Step collectie.

 
Voor veel meer informatie en beelden, bezoek www.forbo-flooring.nl/Producten/Projectvinyl/Step/.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie