Activ’Air technologie verbetert binnenluchtkwaliteit

Activ’Air zorgt voor gezond binnenklimaat en verhoogt wooncomfort.

De luchtkwaliteit in afgesloten ruimtes laat vaak te wensen over. We kunnen zo heel wat schadelijke stoffen inademen.

Deze onzichtbare en ongezonde stoffen, waaronder de vluchtige organische stoffen (VOS), zijn afkomstig van verwarmingstoestellen, huishoudelijke producten, roken, bouw- en decoratiematerialen (verf, lijm, hars).

 
Activ’Air is een innovatieve technologie die formaldehyde (de meest voorkomende en schadelijkste VOS in de binnenlucht) actief opneemt en blijvend neutraliseert. Met Activ’Air heeft Gyproc een bouwtechnische oplossing ontwikkeld die positief bijdraagt aan een gezond binnenklimaat en het wooncomfort verhoogt.

 
De Activ'Air technologie is beschikbaar in de volgende Gyproc producten:

  • DuraGyp Comfort gipskartonplaten - bestaan uit een kern van gips en een ommanteling van gerecycled karton. In de kern van de plaat zijn hout- en glasvezels toegevoegd voor optimale stootvaste en brandwerende eigenschappen. 
  • Gyptone tegels - akoestische plafondtegels. De verschillende scherp gestanste perforatiepatronen zorgen voor een hoge geluidsabsorptie en geven alle vrijheid in vormgeving. Een deel van het assortiment is voorzien van Activ’Air. 
  • BIG Gyptone - grote geperforeerde gipskartonplaten, waarmee u op eenvoudige wijze naadloze akoestische design plafonds kunt creëren met een hoge geluidsabsorptie. Het gehele BIG Gyptone assortiment is voorzien van Activ’Air. 
  • Gyproc Activ’Air TM - stukadoorsgips dat actief schadelijke formaldehyde uit de lucht opneemt en blijvend neutraliseert. Het gips is ideaal geschikt voor het afwerken van binnenmuren in bijvoorbeeld scholen en kinderdagverblijven. 
  • Gyproc Totaalplaten - bestaan uit een kern van gips en glasvezels met een ommanteling van gerecycled karton. De gele platen zijn verkrijgbaar met kantvorm AK (Afgeschuinde Kant). Deze afgeschuinde kanten zijn geschikt voor het maken van naadloze wanden en plafonds.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie