Spuitapparatuur Wiltec ontzorgt professionele spuiter

Schildersbranche laaiend enthousiast over Airlessco concept.

Wiltec heeft onlangs het nieuwe airless pompenprogramma officieel gepresenteerd aan verfdealers uit Nederland en België.

Het concept: een uitgebreid assortiment duurzame spuitapparatuur met unieke ontzorg garanties.

 
Deze garanties zorgen er bijvoorbeeld voor dat de spuiter nooit meer met onverwachte, hoge onderhoudskosten te maken krijgt én nooit stil komt te staan, omdat Wiltec de continuïteit garandeert. De 7 ontzorggaranties zijn dan ook een absolute meerwaarde voor iedere professionele spuiter! De spuiter ontvangt een product met de beste garanties, zoals gratis instructies en altijd de beste prijs/kwaliteit garantie.

 
Voor inmiddels 30 dealers reden genoeg hier direct mee aan de slag te gaan.

Volledige dekking

Airlessco richt zich al sinds 1975 op de productie van duurzame systemen, waarbij er maar één doel geldt: ze worden gebouwd om te presteren! Tijdens de Wiltec demodagen kregen verfdealers uit Nederland en België de kans om de complete Airlessco lijn zelf te ervaren. De bezoekers waren erg enthousiast over de techniek en de aantrekkelijke prijsstelling.

 
Wiltec streeft naar een volledige dekking in België en Nederland, zodat de professionele spuiter nooit ver hoeft te zoeken voor een Airlessco pomp. Verfgrossiers kunnen profiteren van het Wiltec dealerconcept, dat vele voordelen met zich meebrengt.

Interesse?

Wilt u de kwaliteit van de nieuwe lijn zelf ervaren of de pompenlijn met unieke garanties opnemen in uw assortiment? Stuur dan een e-mail naar sales@wiltec.nl of bel (0413) 24 44 88.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie