Boon Edam biedt beste schuifdeuroplossing om inbrekers te weren

Boon Edam levert inbraakwerende automatische schuifdeuren.

Volgens statistieken van de politie vindt er iedere 5-8 minuten een inbraak plaats. Afgezien van de persoonlijke schade loopt de financiƫle schade hiervan jaarlijks in de miljoenen.

 
Verzekeraars verdisconteren deze schade, waardoor de premiekosten weer oplopen. De bouwbranche heeft een scala aan maatregelen opgesteld om inbraak te vertragen en om een gebouw te beschermen tegen ongewenste indringers. Een zeer effectieve oplossing is het plaatsen van automatische schuifdeuren die inbraakwerend zijn.

Inbraakwerende entree

Onze inbraakwerende schuifdeuren zijn ideaal voor binnen- en buitentoepassingen, waar een verhoogd risico voor inbraak en/of vandalisme geldt. In veel gevallen wordt een inbraakwerende entree zelfs vereist door de verzekeringsmaatschappij of wordt er een korting op de premie verleend indien een inbraakwerende entree wordt toegepast.

Aantrekkelijke uitstraling

De inbraakwerende eigenschappen van de schuifdeur hebben geen enkele weerslag op het uiterlijk en de functionaliteit van de schuifdeur. U bent dus altijd verzekerd van een uitnodigende entree met een aantrekkelijke uitstraling.

Kenmerken

De belangrijkste kenmerken van onze inbraakwerende schuifdeuren zijn:

  • motorslot voorzien van meerpuntsvergrendeling: dit zorgt ervoor dat, per cyclus, de deur automatisch op slot kan worden gezet;
  • de puien zijn voorzien van RVS labyrinten en uitgevoerd met gelaagd veiligheidsglas;
  • anti uittilsysteem met een speciale ondergeleiding;
  • gecertificeerd voor klasse WK2;
  • de klasse 2 inbraakwerende schuifdeuren van Boon Edam zijn getest, beoordeeld en gecertificeerd door SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) conform de Nederlandse norm NEN5096 en de Europese norm ENV1627.
Meer weten?

Wilt u meer weten over de inbraakwerende schuifdeuren van Boon Edam, bel dan (0299) 38 08 08, of mail naar info@boonedam.nl.
 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie