Onderhoudsvriendelijke Tagina past in elke tuin

Keramische tuin- en terrastegels zijn de nieuwste innovatie binnen de sierbestratingsbranche.

De keramische tegels van het Italiaanse Tagina®, welke Trivium Trade BV importeert, passen helemaal bij de vraag vanuit de huidige markt. Bewoners willen zodra het mooi weer is kunnen genieten van de tuin en dus gelijk gebruik maken van het terras.

Dit is met de 100% onderhoudsvriendelijke tegels van Tagina geen enkel proleem.

Kenmerken
  • vorstbestendig;
  • kleur- en krasvast;
  • minimale wateropame (<0,2%);
  • zeer grote maximale puntbelasting;
  • mos-, alg-, zout- en zuurbestendig;
  • R11 slipweerstand.
Natuurlijke look

Naast de grote hoeveelheid positieve technische eigenschappen heeft de keramische tegel ook qua uiterlijk een ware revolutie doorgemaakt. Zo zien de tegels er heel natuurlijk uit door de grote hoeveelheid kleur-, nuance- en structuurverschillen. In één kleur zitten soms maar liefst 16-24 verschillende nuances en kleurstructuren.

Showroom

Trivium Trade zag al vroeg de potentie van dit product en was dan ook het eerste bedrijf in Nederland dat de keramische tuintegels uit Italië importeerde. Inmiddels kunnen wij met trots zeggen dat wij in samenwerking met onze leverancier Tagina de eerste showroom van Nederland hebben geopend.

 
In deze showroom, gevestigd aan de Rijn 18-e in Den Haag (Forepark) is iedereen op afspraak welkom. Van een particulier die zijn of haar tuin aan het renoveren is tot landschapsarchitecten, hoveniers en villa- en/of zwembadbouwers.

Eenvoudige verwerking

In samenwerking met Garden TS, een leverancier van hoogwaardige innovatieve bouwmaterialen, heeft Trivium Trade een verwerkingsadvies geschreven. De keramische tuintegels zijn op iedere in Nederland bekende ondergrond eenvoudig te verwerken.

Meer informatie

Kijk dan snel op www.triviumtrade.nl.
Of neem contact op via (070) 301 05 00 of stuur een e-mail naar: info@triviumtrade.nl.
Wij verwelkomen u graag in onze verrassend nieuwe showroom.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie