Falco heeft een fietsparkeersysteem voor elke situatie

Ruim 60 jaar een vertrouwde naam als het gaat om de inrichting van de openbare ruimte.

Een vertrouwde keuze dus! Falco is sterk gespecialiseerd in het produceren van fietsenrekken, andere vormen van fietsparkeren, overkappingen en fietsbergingen in allerlei soorten en maten en in producten om het fietsen te stimuleren (fietsmarketing).

 
Daarnaast vindt u bij Falco verkeersvoorzieningen als afzetpalen, parkeerbeugels en slagbomen. Zoekt u een producent in straat- en/of parkmeubilair, dan biedt Falco een uitgebreide keuze aan banken, stoelen, picnictafels, afvalbakken, plantenbakken en groenbescherming.

FietsParKeurmerk

Falco levert diverse soorten fietsparkeersystemen voor uiteenlopende situaties. Falco heeft de oplossing voor compact fietsparkeren met etagerekken en verticaal parkeren. Met de FalcoLevel systemen kan er veel ruimte bespaard worden of juist heel goed worden benut.

 
Het nieuwe tweelaagse fietsparkeersysteem FalcoLevel Premium wordt binnenkort getoetst aan de norm FietsParKeur, een keurmerk van stichting FietsParKeur. De stichting FietsParkeur stelt kwaliteitseisen aan fietsparkeersystemen die zijn vastgelegd in een aantal normen.

 
Falco heeft diverse fietsparkeersystemen in het assortiment waaraan het FietsParKeurmerk is verleend.

Fietsstimulering

Naast het leveren van fietsenrekken is Falco ook specialist in fietsmarketing. Fietsstimulering zorgt voor gezondere mensen en is milieuvriendelijk. Om het fietsen te stimuleren is het belangrijk een fietsvriendelijke omgeving te creëren. Niet alleen door fietspaden en fietsparkeervoorzieningen maar ook met Falco’s fietsmarketing-producten, zoals DeroZap. Dit product controleert hoeveel kilometers werknemers fietsen (werknemers worden n.a.v. dit systeem beloond). Hoe meer fietskilometers, hoe hoger de beloning.

 
De FalcoBlow en de FalcoFiks zorgen voor extra service voor fietsende werknemers, inwoners of bezoekers.

Weersinvloeden

De meeste producten ontwerpt, ontwikkelt en produceert Falco in haar eigen fabriek in het Nederlandse Vriezenveen. Dat maakt het mogelijk ook ‘op maat’ te produceren. Falco-producten staan ook bekend als uiterst solide en duurzaam en zijn uitstekend bestand tegen invloeden van het weer en kunnen tegen een stootje.

 
Bekijk de productpresentatie

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie