Duurzaam straatmeubilair is aanwinst openbare ruimte

FalcoLinea straatmeubilair voor herinrichting centrum Hapert.

Via Falco’s partner Van Beers Hoogeloon maakte Falco FalcoLinea straatmeubilair voor het centrum in de gemeente Hapert.

Met duurzaam en design straatmeubilair is dit centrum weer helemaal klaar voor de toekomst.

Straatmeubilair met tijdloos design

De serie FalcoLinea straatmeubilair is een van de meest verkochte series straatmeubilair van Falco en met recht een succesnummer te noemen. Tijdloos design, duurzaam gemaakt en met een lange levensduur is dit straatmeubilair een aanwinst voor (openbare) buitenruimtes! De serie kenmerkt zich door een slank stalen frame en FSC-gecertificeerd hardhouten bekleding die vanuit de grond omhoog lijken te komen.

 
In Hapert zijn de volgende producten uit de FalcoLinea serie geplaatst:

  • FalcoLinea stoelen en banken met een slank ontwerp en door de kenmerkende S-vorm geen steunen aan de achterzijde van de stoel. Door de voetplaat die op of onder maaiveld wordt geplaatst met fundatie heeft de stoel en bank genoeg tegenwicht en stabiliteit. Een mooie en duurzame aanwinst voor de openbare ruimte;
  • FalcoLinea afvalbakken met een stoer uiterlijk en met ruime inhoud, maar liefst 80 l. Robuust en passend bij de FalcoLinea serie houdt deze afvalbak uw openbare ruimte schoon en mooi!
Herinrichting voor uw openbare ruimte of terrein?

Naast standaard producten heeft Falco ook mogelijkheden voor projecten op maat. Zoekt u een partij die straatmeubilair voor uw terreininrichting levert? Falco ontwikkelt, produceert, monteert en plaatst straatmeubilair en draagt zorg voor uw gehele project.

 
Neem, voor een vrijblijvend adviesgesprek, contact op met Falco.

 
Bekijk de productpresentatie

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie