SK brandmeldsystemen zijn anders dan anderen

SK FireSafety Group levert intelligente brandmeldinstallaties.

Brandmeldsystemen zijn in vele merken verkrijgbaar. Ze moeten allemaal voldoen aan de norm EN54. Maakt het dan uit wat u koopt als klant? Ja, SK denkt van wel.

Belangrijk is de toepasbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit, bediening, garantieregeling, nodeloze meldingen voorkomen, meerjaren onderhoudsvoordelen, etc. Dan past de prijs altijd!

Modulaire opbouw

Een FX 3NET intelligente brandmeldinstallatie van SK FireSafety Group is een betrouwbaar hulpmiddel bij brandveiligheid voor mensen, gebouwen en goederen en biedt vele voordelen ten opzichte van andere brandmeldsystemen, zoals gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit.
Zo bieden de modulaire opbouw van FX 3NET en het gebruik van meerdere-processor technologie eenvoudige en economisch gunstige uitbreidmogelijkheden. De gebruiker activeert alleen delen van het systeem die hij echt nodig heeft en breidt deze uit als de behoeften wijzigt. Aan de andere kant, bieden meerdere-processor technologieën in combinatie met een netwerksysteem gedistribueerde functies, snelle communicatie en betrouwbaarheid.

Gebruiksvriendelijk

Een SK FireSafety Group brandmeldinstallatie kan eenvoudig worden geïnstalleerd en is eenvoudig te bedienen. De gebruikersinterface biedt duidelijke instructies afhankelijk van de situatie; de meeste knoppen zijn vervangen door een stuurwiel voor snelle en eenvoudige functieselectie.

Sprinklermeldcentrale

De SK FireSafety Group brandmeldinstallatie kan zelfstandig worden gebruikt of als onderdeel van een geïntegreerd beveiligingssysteem waarin branddetectie, inbraak- en toegangscontrole en videobewaking worden gecombineerd in een enkel systeem, om daarmee een effectieve brand- en gebouwenveiligheid te waarborgen.
Ook is het FX 3 SMC paneel ingericht voor sprinklermeldcentrale.

FX 3NET Brandmeldpanelen

De panelen zijn FX 3NET, FXL 3NET, FXM 3NET en FXS waarop zowel intelligente, als conventionele detectoren kunnen worden aangesloten. Ook is de FX 3 SMC ingericht voor sprinklermeldcentrale.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie