DUBOkeur voor Kingspan Insulation plat dak isolatie

Therma plat dak isolatieproducten nu ook DUBOkeur® gecertificeerd.

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de isolatiewaarde en energieprestatie van gebouwen. Een manier, misschien wel dé manier, om aan deze eisen te kunnen voldoen, is het toepassen van hoogwaardige isolatie.

 
Kingspan Insulation produceert en levert een uitgebreid assortiment hoogwaardige isolatiematerialen, die een duurzaam en klimaatneutraal bouwproces ondersteunen.

Beïnvloeding milieu

De Therma™ plat dak isolatieproducten van Kingspan Insulation zijn nu ook DUBOkeur® gecertificeerd. Het DUBOkeur® geeft aan in hoeverre een product het milieu beïnvloedt. Alleen de meest milieuvriendelijke producten binnen een bepaalde toepassing krijgen dit keurmerk. Zowel de Therma™ TR26 en 27 als de TT46 en 47 zijn nu van dit keurmerk voorzien. Naast de Therma™ plat dak isolatieplaten hebben ook de Kooltherm K3, 8 en 15 het DUBOkeur® keurmerk.

Certificering DUBOkeur®

Voordat een product het DUBOkeur® keurmerk krijgt, wordt er gekeken naar de gehele productlevenscyclus, van grondstoffen tot eindproduct. Zowel de grondstoffen als het productieproces van de gecertificeerde producten van Kingspan Insulation zijn milieuvriendelijk. Bovendien bespaart u de meeste energie met Kingspan isolatieplaten omdat ze de hoogste isolatiewaarde hebben.
Het DUBOkeur® geeft aan dat Kingspan isolatie een zeer goede keuze is. Ook kan DUBOkeur® ondernemers een fiscaal voordeel opleveren.
Meer informatie over deze MIA/Vamil regeling vindt u op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Over Kingspan Insulation

Kingspan Insulation produceert en verkoopt PIR en Resol hardschuim isolatieplaten voor de woning- en utiliteitsbouw en overige industriële toepassingen. Deze vinden afname in heel Europa onder de merknamen Kooltherm®, Therma™, iSoEasy™ en Selthaan®.
Ook levert Kingspan OPTIM-R™ vacuüm isolatie, met een buitengewoon hoge isolerende werking bij extreem dunne isolatiedikte, met een λ-waarde van 0,007 W/m•K.

www.kingspaninsulation.nl
info@kingspaninsulation.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie