Insulation Solutions, isolatie compleet van A tot Z

Zet de juiste extra stappen als het om isolatie 2015 gaat.

Of het nu gaat om techniek, duurzaamheid, klantgerichtheid, of samenwerking; de ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op en afwachten wordt steeds risicovoller.

 
De komende jaren is het voor alle organisaties in de bouw-, installatie- en vastgoedsector van belang extra stappen te zetten. Zoals al aangekondigd zal naar verwachting 1 januari 2015 het nieuwe bouwbesluit van kracht worden. Hiermee worden de nieuwe (lees hogere) isolatiewaarden een feit. Dankzij onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis kunnen wij u deskundig adviseren over onze mogelijkheden met betrekking tot deze aanpassingen, zodat u de juiste extra stappen kunt maken.

Zakenpartner

Dat isoleren geen solistenwerk is zijn wij ons ten volle van bewust. Voor een industriehal, kantoor of installatie zijn de eisen van tevoren vastgelegd. Veiligheid, energieverlies, akoestiek en werkklimaat moeten aan nauw omschreven criteria voldoen.
Binnen dat kader beweegt u zich als isolatiespecialist, en is Insulation Solutions dé zakenpartner bij wie u terecht kunt met al uw vragen en wensen zodat wij samen met u het project tot een goed einde kunnen brengen.

Professionele isolatie

Insulation Solutions is namelijk het resultaat van een krachtenbundeling van drie specialisten op isolatiegebied. Hierdoor omspannen zij samen het hele spectrum van de professionele isolatie.

 
Met de kennis en adviezen van IS kunt u van te voren uw project perfect calculeren en plannen. Door het complete productengamma kunt u alles uit één hand betrekken, en dankzij onze logistiek bent u verzekerd van een vlekkeloze voortgang. Zonder gigantische voorraden op de bouwplaats maar mét een continue voorziening van hoogwaardige materialen.

 
Een groot aantal opdrachtgevers maakt al gebruik van de uitgebreide expertise van Insulation Solutions en onze kwaliteiten in maatwerk. Wij dagen u graag uit om dit ook te ervaren!

Nieuwsgierig geworden?

Laat ons u verrassen en neem contact op met de professionals van Insulation Solutions.

« Nieuws overzicht