Nightlife combineert nood- en beveiligingsverlichting voor buiten

Nightlife is de nieuwe noodverlichting voor buiten van Famostar.

Door de nood- met de verlichtingsmodellen van Famostar's Nightlife te combineren kan de totale verlichting aan de buitenzijde van het pand uniform worden gehouden. Ook wordt de veiligheid rondom het pand verhoogd.

Efficiënte en stijlvolle verlichting voor buiten

Verlichting voor buiten, het verhoogt de kans om gezien én herkend te worden. Het bedrijfspand is minder aantrekkelijk voor ongewenst nachtelijk bezoek en de veiligheid rondom het gebouw wordt verhoogd. Bovendien zorgt buitenverlichting voor een mooie uitlichting van het pand en geeft het een professionele uitstraling.

Nood- en beveiligingsverlichting in één

Door de combinatie van twee hoogwaardige led-lenzen wordt het lichtbeeld van Nightlife gevormd. Deze projecteren het licht op de gewenste plek voor de deur en langs de gevel. Hierdoor is het lichtbeeld optimaal voor zowel nood- als beveiligingsverlichting. Nightlife voldoet aan de richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen dankzij een verlichtingssterkte van 3 lux. Het fraaie design is breed toepasbaar en standaard beschikbaar in wit (RAL 9010) en grijs (RAL 7047), optioneel in metallic.

Schemerschakelaar

Zodra de schemering intreedt gaat de verlichting automatisch aan dankzij de ingebouwde schemerschakelaar. De energiezuinige led-lichtbron (< 4W) draagt tevens bij aan een duurzame oplossing.

Interesse of meer informatie?

Stuur een e-mail naar sales@famostar.nl of bel (026)384 68 46.

 
.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie