De enige binnenzonwering die zich buitenzonwering mag noemen!

Multifilm zonwering is een multifunctionele zonwering die net zo goed werkt als een buitenzonwering.

Dankzij Multifilm creëert u een optimaal binnenklimaat en bespaart u op de energie- en onderhoudskosten. Doordat onze zonwering aan de binnenzijde van het raam wordt geplaatst, is deze niet vatbaar voor weersinvloeden.

 
Multifilm is een zonwering die op talloze manieren kan worden toegepast en een oplossing biedt voor bedrijven, instellingen en scholen.

U zult niet langer last hebben van beeldschermreflectie en het zicht naar buiten blijft behouden. Dankzij de ingebouwde schoonmaakborstels blijft Multifilm schoon en stofvrij.
Onze zonwering is onderhoudsvrij en heeft bovendien een aanzienlijk lange levensduur.

Diverse folies

Onze systemen kunnen geleverd worden met een breedte van maximaal 3 meter en een hoogte tot wel 8 meter zowel handbediend als elektrisch. Daarnaast hebben wij vele soorten folies met verschillende lichttransmissies en kleuren.

Advies op locatie

Voor meer informatie en een prijsindicatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer (0224) 59 19 41 of mail naar info@multifilm.nl
Onze adviseurs komen ook graag bij u op locatie om uw wensen en de mogelijkheden te inventariseren zodat wij u een compleet advies kunnen geven.

 
Op onze website kunt u vinden wie u al voor zijn gegaan.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie