Metacon heeft de perfecte oplossing voor uw terrasoverkapping!

Metacon levert al vele jaren kwaliteit schaararmschermen (terrasoverkappingen), markiesscharnieren (vijfdelig RVS geklonken) en voorsprongbeugels.

Onze producten treft u aan bij diverse gerenommeerde restaurants en andere horeca gelegenheden in nagenoeg alle grote steden in Nederland. Ook hebben veel mensen al comfortabel gezeten aan het strand onder onze kleurige producten.

 
Dankzij jarenlang vakmanschap heeft Metacon de perfecte oplossing voor uw terrasoverkapping; volledige vrije doorloop en weerbestendig.
Ze zijn leverbaar in alle gewenste RAL kleuren. Metacon levert twee modellen:

  • type 400 - 7.000 x 3.000 mm;
  • type 600 - 10.000 x 5.000 mm.

 
Er kunnen meerdere schermen naast elkaar worden gemonteerd en als één geheel worden bediend. Standaardbediening door middel van buismotor (230 volt).
Het doek dat gebruikt wordt is zeer onderhoudsvriendelijk en bestand tegen vlekken. Doordat het in de massa geverfd acryl is, blijft de kleur jarenlang mooi en goed. Het doek filtert tussen 90 en 99 % van de UV-straling.

Uitstraling

Een schaararmscherm van Metacon betekent een verbetering van de sfeer en uitstraling van de gelegenheid. Door de bescherming van het doek zullen de klanten graag op het terras plaatsnemen.
Vanzelfsprekend is naamsvermelding al dan niet met logo mogelijk.
Een strak product dat u meerdere jaren het verlangde comfort biedt!

  
Bezoek de website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie