Luxlight zonnescreen zorgt altijd voor gewenste hoeveelheid daglicht

Luxlight levert zonnescreens voor haar platdakramen.

Luxlight levert grootformaat platdakramen met kristalhelder glas. Een Luxlight platdakraam brengt daarmee het mééste daglicht in huis via het platte dak. Daglicht is aangenaam, gezond en biedt leefcomfort.

 
Bij veel zon is het echter belangrijk en prettig dat het licht niet te fel is, geen hinderlijke schittering geeft en dat opwarming wordt tegenhouden. Een zonnescreen aan de buitenzijde van het platdakraam is hiervoor de meest doeltreffende oplossing.

Zonlicht onder controle

Het kunnen reguleren van het binnenkomend zonlicht is belangrijk voor het comfort in de woning. Niet alleen voor de wering van licht maar ook van warmte.

 
In de zomermaanden wilt u juist dat het binnen niet te warm wordt. De buitenzonwering zorgt ervoor dat de zonnewarmte aan de buitenzijde wordt tegengehouden waarmee directe straling van de zon op het glas vermeden wordt.

 
Een zonnescreen verhoogt verder het comfort qua lichtwering. Denk hierbij aan verblinding door laagstaande zon, schittering, weerkaatsing en reflectie. Kortom: met een zonnescreen heeft u de hoeveelheid zonlicht die binnenvalt altijd onder controle.

 
Alle Luxlight platdakramen kunnen worden geleverd met een elektrisch bediend zonnescreen.

Eigenschappen Luxlight-zonnescreen
  • uitgevoerd met Sunworker doek in de kleur grijs/wit (M654);
  • bediend d.m.v. een afstandsbediening;
  • door een speciale veerconstructie blijft het doek altijd op spanning;
  • profielen aan buitenzijde zijn voorzien van poedercoating in de buitenkleur die is gekozen voor het platdakraam.

 
Meer informatie over Luxlight zonnescreens.

Meer informatie over Luxlight platdakramen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie