Veilig brandblussen met SK-InerFlex van Saval

Introductie van SK-InerFlex: een veilig blusgas voor mens, machine en milieu.

Bij blussing wordt snel gedacht aan water, zoals bij sprinkler installaties of blussing door de brandweer. Maar een brand gaat ook uit bij gebrek aan zuurstof!

 
Al meer dan 50 jaar geleden introduceerde Saval het ‘blussen zonder water’ in Nederland. Door zuurstof geheel te verwijderen zal een brand uitgaan, maar dit is een onveilige situatie!
De laatste innovatie op het gebied van blusgassen is het milieuvriendelijke SK-InerFLex.

 
SK-InerFlex blusgassystemen blussen door zuurstof gedeeltelijk te verwijderen. Daarmee is het absoluut veilig voor mensen; er blijft genoeg zuurstof over om te ademen maar onvoldoende voor een brand.

 
Graag toont Saval dit aan middels een demonstratie in onze geheel vernieuwde demo-ruimten in Breda.

Geluiddemping

Door de gepatenteerde flexibel openende klep van de SK-InerFlex cilinders, wordt geluid en snelle uitstroom van het blusgas al gereduceerd, maar Saval levert daarnaast speciale uitstroommonden waardoor het geluid gedempt wordt naar een extreem laag niveau.

 
Saval levert deze unieke blussystemen volledig gecertificeerd en gecombineerd met de vernieuwde Schrack blusstuurpanelen: panelen met dubbel uitgevoerde (synchrone)techniek, waardoor 100% beschikbaarheid is gewaarborgd.

 
Dankzij de meer dan 50 jaar ervaring in alle soorten blusgassen, is Saval de meest ervaren partner voor een storingsvrije, betrouwbare, onderhoudsvriendelijke maar bovenal veilige blusinstallatie zonder nevenschade.

 
Bezoek de Saval website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie