Verwisselbare platen geven bestaande wanden NIEUW gezicht

BREEDVELD haalt het beste uit uw ruimteverdeling.

Dat paneelplaten van mobiele paneelwanden per plaat een andere kleur of afwerking kunnen hebben, is waarschijnlijk niet nieuw. Maar wist u dat paneelplaten van BREEDVELD vrij eenvoudig verwisselbaar zijn door nieuwe paneelplaten met fotoprints of panelen met andere kleuren of afwerkingen? Handig, want de wanden en de geïntegreerde technieken zelf gaan lang mee, terwijl afwerkingen wel kunnen dateren.


Huidige trends

Wandafwerkingen zijn gevoelig voor smaakwisselingen of trends. Hotels wisselen van eigenaar of management wat soms een nieuwe kijk op interieur en uitstraling met zich meebrengt.
Vergaderlocaties willen mee met hun tijd en klanten de ambiance bieden die past bij de huidige trends in design en gastvrijheid. Restaurants weten als geen ander dat goed gefotografeerd eten en drinken de consumptie doet stijgen.


Hoe werkt het?

BREEDVELD paneelwanden zijn opgebouwd uit een robuuste, zelfdragende constructie. Aan weerszijden is het frame voorzien van eenvoudig verwisselbare afgewerkte plaatpanelen. Daardoor is het mogelijk om per paneel een afwerkingsmateriaal, een fotoplaat of een andere kleur toe te passen.


Uitnodiging

BREEDVELD nodigt facility- en horecamanagers uit om met ideeën te komen om de uitstraling van meetingrooms te upgraden. Misschien ligt daar ook wel een prachtige uitdaging voor uw reclamebureau, binnenhuisarchitect of huisfotograaf. Of misschien is deze mogelijkheid een goede gelegenheid om er eens een kunstenaar bij te halen. Samen komen we zeker uit op een vernieuwde uitstraling die past in de huidige tijdgeest, naadloos afgestemd op de doelstelling en de functie van de ruimte.


Advies

Neem contact op via (0487) 54 28 88 of stuur een mail naar info@breedveld.com.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie